180W Spectrabox Pro 6


De 180W Spectrabox Pro 6 is voorzien van Dual-beam lenzen waarmee zowel een optimale lichtspreiding als een zeer krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd, ideaal voor het belichten in kweektenten en kweekkasten.

Door toepassing van fluisterstille ventilatoren behoort de Spectrabox Pro 6 tot de stilste in zijn klasse.

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 180W Spectrabox Pro 6 zeer robuust en degelijk aan. Natuurlijk uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan de Spectrabox al sinds jaar en dag te herkennen is.

180W Spectrabox Pro 6

De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. 


High Power LED's

De nieuwe Spectrabox Pro 6 is uitgerust met CREE & HPO high-power leds. De CREE en HPO leds zijn geselecteerd op hun kwaliteit en lichtoutput, waarbij de 660nm "bloeileds" circa 2,95 μmol per opgenomen Watt afgeven. Hiermee behoort de Spectrabox Pro 6 tot de krachtigste LED kweeklampen op de markt.

Dual-beam lenzen

De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 5W high-power leds, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Flower Booster

De 180W Spectrabox Pro 6 is voorzien van een Flower Booster schakelaar, welke handmatig kan worden omgezet wanneer wordt overgegaan naar de bloeifase. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox Pro 6 zeer eenvoudig.

Silent fans

De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Pro 6 tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de Spectrabox Pro 6 robuust en degelijk aan. En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Unieke productcode (UPC)1001
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 190,00
Prijs (incl. btw)€ 229,90
BTW hoog (21%)€ 39,90
Beschikbaarheid Op voorraad (80 beschikbaar)
Download Specs_180W_Spectrabox_Pro-6.pdf
Vermogen 180,0
Model SB180Pro-6
Koeling Actief gekoeld
Toepassing Groei, Bloei, Groei & Bloei
Timer Nee
Stroomverbruik ~ 116 Watt
PAR photon flux ~ 2,25 μmol /W
Optische lens Dual-beam
Belichtbaar oppervlak 0.35 > 8.00 m2 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Merk Led Flower Growlights
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode CREE & HPO | 3W & 5W
Aantal ventilatoren 2 fans
Hoogte boven het gewas 0.05 > 1.50 m1 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Google Shopping Ja
Gewicht 2.6 Kg
Garantie 2 jaar
Conditie Nieuw
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Afmetingen 370*230*70mm
Aantal LEDS 60 stuks
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten