Klantenservice

Klantenservice Kweekotheek

Gratis verzending

Ontvangen wij uw bestelling vandaag voor 15:00 uur, dan wordt het pakketje doorgaans de volgende dag al door onze vervoerder bij u aangeboden. Bent u niet thuis, dan bezorgen wij het de volgende dag nog een keer. Mocht u opnieuw niet thuis zijn, dan laat de vervoerder een briefje bij u achter met een code waarmee u online de aflevering kunt plannen.

Wanneer u vaak afwezig bent kunt u ervoor kiezen om het af te laten leveren op een service punt bij u in de buurt. Dan kunt u het afhalen op een moment dat het u uitkomt.

Wij hebben een supersnelle, discrete verzendservice

Zelden komt het voor dat een product niet op voorraad is. Mocht dit toch het geval zijn dan nemen wij direct contact met u op.

Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een bericht met de track & trace gegevens.

Wij leveren van maandag tot en met zaterdag

*Leveren aan postbus-adressen is niet mogelijk.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u het product in ontvangst heeft genomen. Binnen deze termijn kunt u de retourzending bij ons aanmelden via uw account of per mail. Hierna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren.

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op dezelfde rekening waarmee betaald is.

Het kan een enkele keer voorkomen dat het wat langer duurt. Onverhoopt kan er natuurlijk iets misgaan, dus mocht het te lang duren, neem dan alstublieft contact met ons op.