Flow & Grow 90


Dit volautomatische Aeroponics Flow & Grow 90 is een kant en klaar kweeksysteem voor 14 planten, gemaakt voor kleinschalig hobbymatig thuiskweken.

Door zijn afmeting van 89*79*27cm (L*B*H) is de Flow & Grow 90 uitermate geschikt voor een kweektent vanaf 90x90 cm. 

Het reservoir heeft een capaciteit van 43 liter, waardoor 14 snelgroeiende planten voldoende voedingswater hebben voor een periode van maximaal 4 dagen.

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Kweken met Aeroponics Flow & Grow systeem

Aeroponics kweken is hydro kweken zonder medium. Het voedingswater voorziet de planten van de benodigde voedingsstoffen. Tevens zijn de voedingstoffen heel nauwkeurig te doseren en is er door het ontbreken van een medium minder kans  op veroorzakers van plantenziektes zoals schimmels en bacteriën. Geen wonder dat de glastuinbouw sector al jaren met veel succes op deze manier kweekt.

Voordelen 

Kweken met Aeroponics systemen biedt naast dat de voedingstoffen eenvoudig en nauwkeurig te doseren zijn en schimmels het laten afweten nog een groot voordeel. Doordat het kweeksysteem geen medium bevat hoeft deze dus niet aan- en afgevoerd te worden!

Hoe werkt het?

De dragers van het systeem dienen tevens als water reservoirs. Ze zijn onderling met elkaar verbonden en vormen zo een groot watervat. Hierin maak je de voedingsoplossing aan. Het water met de voedingsstoffen worden continue door de bovenliggende plantenbakken gepompt.

Netcups

In de plantenbakken staan zogenoemde netcups. In de netcups staan de planten en wat hydrokorrels of steenwolvlokken. De wortels groeien door de netcups en hangen in de stroom van water met voeding. Het water circuleert binnen het systeem waardoor je het verbruik tot een minimum beperkt.

Unieke productcode (UPC)2503
ProducttypeHydroponics
Prijs (excl. btw)€ 329,75
Prijs (incl. btw)€ 399,00
BTW hoog (21%)€ 69,25
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aanbevolen voeding GHE Flora Serie
Afmetingen 89 * 79 * 27 cm (L*B*H)
Circulatiepomp Eheim Compact
Conditie Nieuw
Garantie 2 jaar
Gewicht 20 Kg
Irrigatie Continue flow
Merk Dutch Hydroponic Solutions
Planten 14 planten
Reservoir 43 Liter
Model Flow & Grow 90
Google Shopping Nee
Download flow-grow-handleiding.pdf
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten