Flow & Grow W400


De volautomatische Flow & Grow W400 is een kant en klaar Aeroponics kweeksysteem voor 14 planten, gemaakt voor kleinschalig hobbymatig thuiskweken.

Door zijn afmeting van 112*61*27cm (L*B*H) is de Flow & Grow W400 zeer geschikt voor een kweekkast of kweektent vanaf 120x60 cm. 

Het reservoir heeft een capaciteit van 30 liter, waardoor 14 snelgroeiende planten voldoende voedingswater hebben voor een periode van maximaal 3 dagen.

Kweken met Aeroponics systeem

Kweken met een Aeroponics systeem is kweken zonder medium; je kweekt dus op water! Het voedingswater voorziet de planten van de benodigde voedingsstoffen. Tevens zijn de voedingstoffen heel nauwkeurig te doseren en is er door het ontbreken van een medium minder kans  op veroorzakers van plantenziektes zoals schimmels en bacteriën. Geen wonder dat de glastuinbouw sector al jaren met veel succes op deze manier kweekt.

Voordelen 

Kweken met Aeroponics kweeksystemen biedt naast dat de voedingstoffen eenvoudig en nauwkeurig te doseren zijn en de afwezigheid van schimmels nog een zeer groot voordeel. Doordat het Aeroponics kweeksysteem geen medium bevat hoeft er dus geen aarde e.d. te worden aan- en afgevoerd!

Hoe werkt het?

De dragers van het systeem dienen tevens als water reservoirs. Ze zijn onderling met elkaar verbonden en vormen zo een groot watervat. Hierin maak je de voedingsoplossing aan. Het water met de voedingsstoffen worden continue door de bovenliggende plantenbakken gepompt.

Netcups

In de plantenbakken staan zogenoemde netcups. In de netcups staan de planten en wat hydrokorrels of steenwolvlokken. De wortels groeien door de netcups en hangen in de stroom van water met voeding. Het water circuleert binnen het systeem waardoor je het verbruik tot een minimum beperkt.

Unieke productcode (UPC)2511
ProducttypeHydroponics
Prijs (excl. btw)€ 328,51
Prijs (incl. btw)€ 397,50
BTW hoog (21%)€ 68,99
Beschikbaarheid Op voorraad (2 beschikbaar)
Aanbevolen voeding GHE Flora Serie
Afmetingen 112 * 61 * 27 cm (L*B*H)
Circulatiepomp Eheim Compact
Conditie Nieuw
Garantie 2 jaar
Gewicht 20 Kg
Irrigatie Continue flow
Merk Dutch Hydroponic Solutions
Planten 14 planten
Reservoir 30 Liter
Model Flow & Grow W400
Download flow-grow-handleiding_r9ygrUf.pdf
Google Shopping Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten