Flow & Grow 50


De volautomatische Flow & Grow 50 is een kant en klaar Aeroponics kweeksysteem voor 4 planten; met andere woorden, een top micro kweek!

Door zijn afmeting van 55*43*25cm (L*B*H) is de Flow & Grow 50 zeer geschikt voor een kweektent van 60x60 cm. 

Het reservoir heeft een capaciteit van 18 liter, waardoor 4 snelgroeiende planten voldoende voedingswater hebben voor een periode van maximaal 6 dagen.

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Kweken met Aeroponics systeem

Kweken met een Aeroponics systeem is kweken zonder medium; je kweekt dus op water! Het voedingswater voorziet de planten van de benodigde voedingsstoffen. Tevens zijn de voedingstoffen heel nauwkeurig te doseren en is er door het ontbreken van een medium minder kans  op veroorzakers van plantenziektes zoals schimmels en bacteriën. Geen wonder dat de glastuinbouw sector al jaren met veel succes op deze manier kweekt.

Voordelen 

Kweken met Aeroponics kweeksystemen biedt naast dat de voedingstoffen eenvoudig en nauwkeurig te doseren zijn en de afwezigheid van schimmels nog een zeer groot voordeel. Doordat het Aeroponics kweeksysteem geen medium bevat hoeft er dus geen aarde e.d. te worden aan- en afgevoerd!

Hoe werkt het?

De dragers van het systeem dienen tevens als water reservoirs. Ze zijn onderling met elkaar verbonden en vormen zo een groot watervat. Hierin maak je de voedingsoplossing aan. Het water met de voedingsstoffen worden continue door de bovenliggende plantenbakken gepompt.

Netcups

In de plantenbakken staan zogenoemde netcups. In de netcups staan de planten en wat hydrokorrels of steenwolvlokken. De wortels groeien door de netcups en hangen in de stroom van water met voeding. Het water circuleert binnen het systeem waardoor je het verbruik tot een minimum beperkt.

Unieke productcode (UPC)2501
ProducttypeHydroponics
Prijs (excl. btw)€ 198,97
Prijs (incl. btw)€ 240,75
BTW hoog (21%)€ 41,78
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aanbevolen voeding GHE Flora Serie
Afmetingen 55* 43 * 25 cm (L*B*H)
Circulatiepomp Eheim Compact
Conditie Nieuw
Garantie 2 jaar
Gewicht 10 Kg
Google Shopping Ja
Irrigatie Continue flow
Merk Dutch Hydroponic Solutions
Planten 4 planten
Reservoir 18 Liter
Model Flow & Grow 50
Download flow-grow-handleiding_vPObUKY.pdf
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten