Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Bonanza

Bonanza zwart

Meer afbeeldingen

  • Bonanza zwart
  • Bonanza kweekkast
  • Bonanza
  • G-Tools Bonanza
Bonanza

Vanaf: € 509,00

Totaalprijs: € 509,00

Stel een vraag

Bent u op zoek naar een mooie kweekkast welke goed past bij uw interieur? Dan is de stijlvolle Bonanza kweekkast van G-Tools wellicht wat u zoekt! Indien je zelf kweekspullen hebt, of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, inductie of natriumlamp? Deze lege Bonanza kweekkast is geheel naar wens in te delen. De nieuwe Bonanza kweekkast is voorzien van hoogwaardige sandwich panelen in een neutrale witte kleur

G-Tools Bonanza (wit)   +€ 0,00

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Bonanza (leeg)

Wil je zelf een hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, CMH of natriumlamp, kies dan een van onze Bonanza kweekkasten. Wij verkopen alle Bonanza kweekkasten ook ‘leeg’ zodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur

De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken. Ga je zelf een hobby kweekkast maken en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichting-, beluchting- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder. Deze hobby kweekkast, met z’n oppervlak van 1 m², is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 600 Watt. 

Eenvoudige hobby kweekkast

De Bonanza hobby kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste ‘achterplaat’ van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden.

In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger. Voor het kweken van grotere planten zijn voor deze hobby kasten speciale hoogte uitbreidingsset (XL set) te verkrijgen. De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding waardoor deze relatief snel is op te bouwen.

Veilig

Ook als je je eigen hobby kweekkast gaat maken, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de compleet ingerichte modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De Sanwichpanelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Bezorging

De kast is verpakt in 3 kartonnen dozen; twee platte dozen voor de panelen en een doos voor de aluminium profielen en de hoekstukken.

Extra informatie

Extra informatie

EAN N/B
Staat Nieuw
Merk G-Tools
Model Bonanza 600
Afmetingen 176*118*78 cm
Gewicht 45 Kg
Inhoud N.v.t.
Garantie 1 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File G-Tools Bonanza 600 Grootte: (397.17 KB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten