ScrogMaster Basic


Met een ScrogMaster Basic kan tot vlak boven het gewas worden belicht, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

Eigenschappen ScrogMaster Basic

✔ Groeien & bloeien
✔ Dimbaar van 0 - 100%
✔ 2,3 µmol/J | 330 Watt stroomverbruik
✔ Optimaal belichtingsoppervlak van 80x150 cm

  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

ScrogMaster LED Grow Basic

De ScrogMaster Basic is voorzien van krachtige LEDs, waarmee een system-efficacy van 2,3 μmol/J wordt bereikt. Hiermee behoort de ScrogMaster Basic tot de meest efficiënte kweeklampen in zijn klasse!

Groot belichtingsoppervlak

De ScrogMaster Basic is IP65 waterproof uitgevoerd en heeft een groot belichtingsoppervlak met zijn afmeting van 120 x 52 cm.

Scrog | SCReen Of Green

Met een ScrogMaster kan tot vlak boven het gewas worden belicht, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

Met een ScrogMaster vlak boven het gewas belichten is de meest efficiënte manier om planten te belichten! Hoe dit komt?

Hoe kleiner de afstand tussen de LEDs en het gewas, des te krachtiger het licht is. De lichtintensiteit neemt bij LED belichting kwadratisch af met de afstand. Dit houdt in dat wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, planten viermaal zoveel licht krijgen!

Een ander groot voordeel van de ScrogMaster is dat deze slechts beperkt warmte afgeeft en deze warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak verdeelt. Tevens is de ScrogMaster geheel stil, dit in tegenstelling tot andere LED kweeklampen. De led's worden namelijk passief gekoeld door het aluminium frame van de LED Bars en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren.

Lagenteelt & Top kweeklamp

Daarnaast kan de meegeleverde LED Driver eventueel buiten de kweekruimte worden opgehangen. Bij toepassing in lagenteelt wordt hierdoor geen extra warmte toevoegd. Natuurlijk kan de LED Driver ook gewoon op de ScrogMaster worden gemonteerd, hiervoor zijn 4 stuks M4 bevestigingspunten in het frame opgenomen. Montage van de LED Driver is daarom zeer eenvoudig.

Traploos dimbaar

De ScrogMaster Basic is voorzien van een LED Driver met een ingebouwde dimmer. Hiermee kan de lichthoeveelheid geheel traploos naar wens worden gedimd. Tevens kunnen alle ScrogMaster Basic lampen in een kweekruimte middels een Daisy Chain worden doorgelust, zodat één dim knop alle lampen bediend.

HortiLED Controller (optioneel)

✔ Voorzien van afstandsbediening
✔ Dimmen van 10 - 100%
✔ Belichtingsschema(s) instellen
✔ Temperatuur meting

De ScrogMaster Basic lampen kunnen onderlink worden doorgelust middels een Daisy Chain, zodat één Controller alle ScrogMaster SMB1140 lampen in één kweekruimte kan bedienen. Tevens is de Controller voorzien van een afstandsbediening, zodat de bediening centraal kan plaatsvinden. 

Specificaties

Download: Specificaties ScrogMaster Basic

Bekijk grote afbeelding: ScrogMaster Basic

Unieke productcode (UPC)1021
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 412,40
Prijs (incl. btw)€ 499,00
BTW hoog (21%)€ 86,60
Beschikbaarheid Op voorraad (3 beschikbaar)
Oorspronkelijke prijs 559,0
Download SMB1140.pdf
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Bijzonderheden Dimbaar, Passief gekoeld, Waterdicht
Google Shopping Ja
Vermogen 720,0
Model SMB1140
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 330 Watt
PAR photon flux 2,3 μmol/J
Belichtbaar oppervlak 0.75 > 1.75 m2
Merk Hortilight
LED diode 120° beam angle
Hoogte boven het gewas 10 > 40 cm | optimaal 15 cm
Gewicht 8,5 Kg
Conditie Nieuw
Afmetingen 1200x520x110 mm
Aantal LEDS 1440 LEDs
Timer Nee
Garantie 2 jaar
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten