ScrogMaster 800


NIEUW! De ScrogMaster 800 heeft een spanwijdte van 800mm en is hiermee de ideale partner voor een kweekoppervlak tot 120x120cm.

Deze nieuwe ScrogMaster is voorzien van kwaliteitsonderdelen die je niet in deze prijsklasse verwacht, zoals Samsung en OSRAM LEDs en een Inventronics LED Driver. Met een PAR efficiëntie van 2,67 µmol/W én groene vingers staat dat garant voor een TOP opbrengst! 

Eigenschappen ScrogMaster 800

✔ Dimbaar van 0 - 100%
✔ Samsung & OSRAM LEDs
✔ Onderling doorlussen (daisy chain)
✔ 2,67 µmol/W | 330 Watt stroomverbruik

  • Afstandsbediening
  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Timer
  • Waterdicht

ScrogMaster Basic 800

De ScrogMaster 800 is voorzien van hoogwaardige Samsung en OSRAM LEDs, waarmee een efficiëntie van 2,67 μmol/J wordt bereikt. Hiermee behoort de ScrogMaster 800 tot de meest efficiënte kweeklampen in zijn klasse!

Groot belichtingsoppervlak

De ScrogMaster 800 is IP65 waterproof uitgevoerd en heeft een groot belichtingsoppervlak met zijn afmeting van 80 x 70 cm.

Scrog | SCReen Of Green

Met een ScrogMaster kan tot vlak boven het gewas worden belicht, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

Met een ScrogMaster vlak boven het gewas belichten is de meest efficiënte manier om planten te belichten! Hoe dit komt?

Hoe kleiner de afstand tussen de LEDs en het gewas, des te krachtiger het licht is. De lichtintensiteit neemt bij LED belichting kwadratisch af met de afstand. Dit houdt in dat wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, planten viermaal zoveel licht krijgen!

Een ander groot voordeel van de ScrogMaster is dat deze slechts beperkt warmte afgeeft en deze warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak verdeelt. Tevens is de ScrogMaster geheel stil, dit in tegenstelling tot andere LED kweeklampen. De led's worden namelijk passief gekoeld door het aluminium frame van de LED Bars en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren.

Lagenteelt & Top kweeklamp

Het LED Driver paneel kan eventueel buiten de kweekruimte worden opgehangen. Bij toepassing in lagenteelt wordt hierdoor geen extra warmte toevoegd. Natuurlijk kan de LED Driver ook gewoon op de ScrogMaster worden gemonteerd, hiervoor zijn 4 bevestigingspunten in het frame opgenomen. De montage van de LED Driver is daarom zeer eenvoudig.

DIM & Daisy chain

De ScrogMaster 800 is voorzien van een Inventronics LED Driver met dimmer. Hiermee kan de lichthoeveelheid geheel traploos naar wens worden gedimd. Tevens kunnen alle ScrogMaster 800 lampen in een kweekruimte middels een Daisy chain onderling worden doorgelust, zodat één dim knop (of de optionele HortiLight Controller) alle lampen bediend.

HortiLight RJ45 Controller (optioneel)

✔ Voorzien van afstandsbediening
✔ Dimmen van 0 - 100%
✔ Belichtingsschema(s) instellen
✔ Temperatuur meting 

De ScrogMaster 800 lampen kunnen onderling worden doorgelust middels een Daisy Chain, zodat één Controller alle ScrogMaster SMB800 lampen in één kweekruimte kan bedienen. Tevens is de Controller voorzien van een afstandsbediening, zodat de bediening centraal kan plaatsvinden. 

Specificaties

Download: Specificaties ScrogMaster 800

Bekijk grote afbeelding: ScrogMaster 800

Unieke productcode (UPC)1021
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 454,13
Prijs (incl. btw)€ 549,50
BTW hoog (21%)€ 95,37
Beschikbaarheid Op voorraad (8 beschikbaar)
Optische lens 120° beam angle
Oorspronkelijke prijs 599,0
Vermogen 520,0
Timer Ja
Afstandsbediening Ja
Download Specs_SMB800.pdf
Toepassing Groei & Bloei
Bijzonderheden Afstandsbediening, Dimbaar, Passief gekoeld, Timer, Waterdicht
Google Shopping Ja
Model SMB800
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 330 Watt
PAR photon flux 2,67 μmol/J
Belichtbaar oppervlak 0.80 > 1.50 m2
Merk Hortilight
LED diode Samsung LM301B & OSRAM 660nm
Hoogte boven het gewas 10 > 40 cm | optimaal 15 cm
Gewicht 7 Kg
Afmetingen 800x700x80 mm
Aantal LEDS 880 LEDs
Garantie 3 jaar
App control Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten