Samenstellen | Special


Zoek je een compleet ingerichte kweektent met een aparte maat, dan past een Kweekset Special wellicht! De Kweekset Special is geheel naar wens samen te stellen met:

 Duurzame LED Kweeklamp naar keuze;
 Fan & Filter combi naar keuze;
 kweektent naar keuze.

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen. 
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweekset Special

Stel je eigen Kweekset samen, bestaande uit een kweektent (met aparte maat) en een LED Kweeklamp naar keuze. Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik, stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of op hydro, met deze Kweekset kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow aeroponics systemen, welke speciaal zijn ontworpen voor toepassing in kweektenten.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset Special hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie (LED kweeklampen tot 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

Een Kweekset Special bouw je binnen een uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik.

Keuze Kweektent

De geselecteerde kweektenten hebben niet een standaard vierkant vloeroppervlak, maar zijn voorzien van afwijkende maatvoering. De Kweekset Special is voorzien van kweektenten van Phantom, Homebox, Secret Jardin en Probox Master. Deze kweektenten staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en hebben een zeer hoge lichtreflectie.

Keuze Fan & Filter

De Kweekset Special wordt geleverd met een degelijke ventilator naar keuze met een bijpassend Can koolstoffilter. Bij de keuze voor LED kweeklampen met hogere Wattages, adviseren wij een upgrade naar de zwaardere Fan & Filter combinatie. Deze 420 m3/h krachtige G-Tools fan is tevens voorzien van een regelbare fancontroller!

De Fan & Filter combinatie zorgt voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht en zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet. De geselecteerde Fan & Filter combinaties zijn ook behoorlijk stil en produceren slechts ca. 50dB.

LED kweeklamp naar keuze

Om een rechthoekige kweektent optimaal te kunnen belichten is een lichtarmatuur nodig die een vergelijkbare vorm heeft. Voor deze speciale kweektent maten hebben wij LED kweeklampen geselecteerd die het licht optimaal verdelen over een rechthoekig oppervlak. Onderstaande lampen hebben voldoende power om top oogsten te realiseren en zijn standaard uitgerust met een dimmer.

✔ 240W Samsung Quantum | afmeting   60 * 32 cm | stroomverbruik 240 Watt
✔ 320W Samsung Quantum | afmeting   80 * 32 cm | stroomverbruik 320 Watt
✔ 420 Spider                            | afmeting 110 * 60 cm | stroomverbruik 350 Watt
✔ 420 LED System, 2-pack     | afmeting   85 * 30 cm | stroomverbruik 300 Watt
✔ ScrogMaster 800                 | afmeting   80 * 70 cm | stroomverbruik 330 Watt

PWM LED Controller [optioneel]

De Samsung Quantum, 420 Spider en ScrogMaster 800 lampen kunnen worden bediend met een PWM LED Controller. De LED Controller heeft een timerfunctie, kan 0 - 100% dimmen en er kunnen lichtschema's worden voorgeprogrammeerd.
Daarnaast wordt een afstandbediening meegeleverd. Hiermee zijn genoemde functies uit te voeren en is de lamp dus op afstand te bedienen.

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5154
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 437,19
Prijs (incl. btw)€ 529,00
BTW hoog (21%)€ 91,81
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Conditie Nieuw
Google Shopping Ja
Irrigatie Niet inbegrepen
Verlichting Naar keuze uit selectie
Garantie 3 jaar*
Clipfan Optioneel
Klimaatmeter GH hortimeter Basic
Ophangsysteem Garden HighPro ophangsysteem
Kweektent Naar keuze uit selectie
Ventilatie Naar keuze uit selectie
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Geurfilter Can Lite filter naar keuze
Tijdklok Brennenstuhl MT
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten