Samenstellen | Special


Zoek je een compleet ingerichte kweektent met een aparte maat, dan past een Kweekset Special wellicht! De Kweekset Special is geheel naar wens samen te stellen met:

 een duurzame LED Kweeklamp naar keuze;
 een Fan & Filter combi naar keuze;
 een kweektent naar keuze.

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen. 
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweekset Special

Stel je eigen Kweekset samen, bestaande uit een kweektent (met aparte maat) en een LED Kweeklamp naar keuze. Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik, stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of op hydro, met deze Kweekset kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow aeroponics systemen, welke speciaal zijn ontworpen voor toepassing in kweektenten.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset Special hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie (LED kweeklampen tot 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

Een Kweekset Special bouw je binnen een uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik.

Keuze Kweektent

De geselecteerde kweektenten hebben allen een aparte maatvoering. De geselecteerde Phantom, Homebox, Secret Jardin en Probox Master kweektenten staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en hebben een lichtreflectie tot wel 97%!

Keuze Fan & Filter

De Kweekset Special wordt geleverd met een degelijke ventilator naar keuze met een bijpassend Can koolstoffilter. Bij de keuze voor LED kweeklampen met hogere Wattages, adviseren wij een upgrade naar een zwaardere Fan & Filter combinatie. 

De Fan & Filter combinatie zorgt voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht en zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet. De geselecteerde Fan & Filter combinaties zijn ook behoorlijk stil en produceren slechts ca. 50dB.

Keuze Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Met een gerenommeerde Spectrabox, een ScrogMaster of het veelzijdig 420 LED System haal je het zonnetje in huis. Deze hoogwaardige LED kweeklampen staan garant voor jarenlang kweekplezier. Ook je planten zullen dit waarderen met een zeer hoge kwaliteit eindproduct!

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5154
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 495,04
Prijs (incl. btw)€ 599,00
BTW hoog (21%)€ 103,96
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Conditie Nieuw
Google Shopping Ja
Irrigatie Niet inbegrepen
Verlichting Naar keuze uit selectie
Garantie 3 jaar*
Clipfan Optioneel
Klimaatmeter GH hortimeter Basic
Ophangsysteem Garden HighPro ophangsysteem
Kweektent Naar keuze uit selectie
Ventilatie Naar keuze uit selectie
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Geurfilter Can Lite filter naar keuze
Tijdklok Brennenstuhl MT
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten