Fan & Filter 420m3/h | Fancontroller


Fan met controller & Filter 

Deze buisventilator heeft een ingebouwde fancontroller. Ideaal voor gebruik in ruimtes met grote temperatuurverschillen (licht aan / licht uit).

Met zijn 420 m3/h capaciteit is het de ideale ventilator voor kleine tot middelgrote kweektenten.

Inhoud Fan & Filter combinatie:

 420 m3/h G-Tools Fan met Controller | 125mm
 460 m3/h ProActive koolstoffilter
 1,5 meter combiconnect 125mm
 3 stuks slangklemmen

Buisventilator met fan controller

Deze G-tools buisventilator heeft een ingebouwde fancontroller. Ideaal voor gebruik in ruimtes met grote temperatuurverschillen (licht aan / licht uit).

De ingebouwde fancontroller werkt met een z.g.n. hysteresis van 2 graden. Dit wil zeggen dat het toerental van de motor geleidelijk wordt opgevoerd over een temperatuurstijging van 2 graden. De fan schakelt dus niet plotseling van minimum naar vol vermogen.

Veilig

De ventilator is uitgerust met een temperatuur sensor aan 4 meter kabel. Met twee knoppen stel je de gewenste temperatuur in en de minimum draaisnelheid van de ventilator. Wanneer de temperatuur in je kweekruimte de ingestelde waarde overstijgt, gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien. Daalt de temperatuur daarentegen onder de ingestelde waarde, dan zakt het toerental geleidelijk terug naar het ingestelde minimum toerental. De buisventilator met fan controller is met een thermische zekering beveiligd tegen oververhitting.

15% extra luchtstroom

De buisventilator met fan controller beschikt over een oerdegelijke Zwitserse MES motor. De rotorbladen zijn naar achter gericht, waardoor er 15% meer luchtstroom is dan bij gewone ventilatoren. Bovendien maken ze de ventilator buitengewoon stil.

Unieke productcode (UPC)9922
ProducttypeDefault
Prijs (excl. btw)€ 156,20
Prijs (incl. btw)€ 189,00
BTW hoog (21%)€ 32,80
Beschikbaarheid Op voorraad (4 beschikbaar)
Google Shopping Nee
Garantie 1 jaar op Fan
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.