420 LED System


NIEUW!  4Twenty komt met een TOP kwaliteit LED kweeklamp met hoogwaardige eigenschappen én modulair koppelbaar!  

Met een introductieprijs van € 199,50 laat hij de concurrentie ver achter zich, een echte aanrader!

Eigenschappen 420 LED System:

✔ 100% stil
✔ IP65 waterproof
✔ 5 jaar fabrieksgarantie
✔ Dimbaar van 10 - 100%
✔ Modular Connecting System [MCS]
✔ Samsung LEDs 2,9 µmol/W | 150 Watt stroomverbruik

  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

420 LED System

4Twenty komt met een nieuw modulair te koppelen LED kweeklamp, het 420 LED System! Door de lampen onderling te koppelen kan het armatuur worden afgestemd op de grootte en vorm van de kweekruimte.

High efficacy LEDs

Het 420 LED System is uitgerust met 312 TOP-bin Samsung LEDs met een gemiddelde efficiëntie van maar liefst 2,9 μmol/JHiermee behoort de 420 tot de krachtigste LED kweeklampen.

Dim control

Het 420 LED System is voorzien van een 10 - 100% Dim Controller waarmee de lichtintensiteit kan worden afgestemd op de behoefte van planten in elke fase van de belichtingscyclus. Door deze simpele bediening en de plug & play installatie wordt het kweken met de 420 zeer eenvoudig.

Modular Connecting System [MCS]

Het 420 LED System is modulair uitgevoerd. De lampen kunnen onderling aan elkaar worden gekoppeld met twee stalen profielen; de optionele Connection Kit. De koppeling kan aan alle 4 zijden van de lamp, waardoor de grootte van het systeem oneindig kan worden aangepast aan het te belichten oppervlak.

De 420 lampen zijn voorzien van geleiders waar de profielen exact in passen. De afstand tussen de lampen onderling kan in 10 standen naar wens worden ingesteld. Bekijk hier een MCS montage schets.

100% geluidloos

In tegenstelling tot veel standaard LED kweeklampen is de 420 geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het degelijke aluminium frame en hoeven dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de 420 nog energiezuiniger is.

Een bijkomend voordeel is dat het 420 LED System door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte behuizing

Het 420 LED System is geheel waterdicht uitgevoerd. De LEDs zijn geheel ingesloten door een optische lens, zodat zelfs een zeer hoge luchtvochtigheid geen problemen geeft. Daarnaast sluit het zwaar uitgevoerde uit één stuk gegoten aluminium frame alle componenten in. Bekijk hier de 4Twenty waterproof test!

Ophangsysteem

Het 420 LED System is voorzien van twee ophangsysteem. Een standaard staaldraad ophangsysteem met karabijnhaken en een verstelbaar 34 Kg rope-ratchet ophangsysteem. Daarnaast in de 420 voorzien van een 2,5 meter lang nestnoer met standaard geaarde EU stekker.

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en een degelijke waterdichte behuizing is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is het 420 LED System voorzien van een 5 jaar fabrieksgarantie!

Specificaties

Download: Specificaties 420 LED System

Verpakking: 420 LED System

Emerson effect

Het lichtspectrum van het 420 LED System heeft een Emerson Enhancement Rood/Verrood verhouding. Het effect hiervan is dat de mate van fotosynthese niet enkel de optelsom is van de 660nm + 730nm fotosynthesereacties. Echter, de combinatie van de 2 reacties genereert een biologische senergie respons die groter is dan de optelsom van beide reacties afzonderlijk (bekijk grafiek). Door het gebalanceerde lichtspectrum zullen planten zich natuurgetrouw ontwikkelen, wat bijdraagt tot een optimalisatie van de oogst, zowel kwalitatief als kwantitatief!

Unieke productcode (UPC)1130
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 164,88
Prijs (incl. btw)€ 199,50
BTW hoog (21%)€ 34,62
Beschikbaarheid Op voorraad (73 beschikbaar)
Vermogen 312,0
Google Shopping Ja
Oorspronkelijke prijs 229,5
Model 420LS150
Koeling Passief gekoeld
Toepassing Groei & Bloei
Stroomverbruik ~ 150 Watt
PAR photon flux PPFD 2,9 µmol/J
Optische lens 120° optic lens
Belichtbaar oppervlak Infinite [by MCS]
LED diode Samsung LM301B
Hoogte boven het gewas 25 - 50 cm
Gewicht 2,7 Kg
Download Specs_420LS150.pdf
Bijzonderheden Dimbaar, Passief gekoeld, Waterdicht
Afmetingen 300x250x70mm
Aantal LEDS 312 LEDs
Timer Nee
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie [aflopend]
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten