Kweekset S | 80x80


De Kweekset S is ideaal om voor eigen gebruik medicinale planten te kweken in een klimaat beheersbare afgesloten kweekopstelling, welke energiezuinig, duurzaam en brandveilig is. De Kweekset S is voorzien van:

 hoge kwaliteit Phantom 80 DeLuxe kweektent;
 kweekoppervlak van 80x80 cm, 180 cm hoog;
 Fan & Filter combinatie naar keuze;
 LED UFO of andere kweeklamp naar keuze!

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweektent compleet | Kweekset S

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. De Kweekset S is zeer geschikt voor het thuis veilig en zorgeloos kweken van (medicinale) planten en kruiden. 

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponic, met de Kweekset S kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je het Flow & Grow 60 aeroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 80x80 cm.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset S zijn van goede kwaliteit. De hoogwaardige Phantom DeLuxe kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie (lampen 2 a 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De kweekset S bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB.

Keuze Fan & Filter

De Kweekset S wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem, inclusief koolstoffilter. Bij de keuze voor een LED kweeklamp met meer vermogen, is een upgrade naar een zwaardere Fan & Filter combinatie te overwegen.

De 125mm inline ventilator zorgt voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht. Het koolstoffilter zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet.

Keuze Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 80x80 cm.

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5152
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 288,43
Prijs (incl. btw)€ 349,00
BTW hoog (21%)€ 60,57
Beschikbaarheid Beschikbaar
Ventilatie Naar keuze uit selectie
Geurfilter Can Lite o.g. naar keuze
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok Brennenstuhl MT-20
Afmetingen 80x80x180cm
Ophangsysteem GH lighthanger
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Kweektent Phantom 80 DeLuxe
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Irrigatie Niet inbegrepen
Google Shopping Ja
Garantie 1 jaar*
Conditie Nieuw
Clipfan Niet inbegrepen
Bevestigingsmiddelen inbegrepen
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten