Kweekset S | 80x80


De Kweekset S is ideaal om voor eigen gebruik medicinale planten te kweken in een klimaat beheersbare afgesloten kweekopstelling, welke energiezuinig, duurzaam en brandveilig is. De Kweekset S is voorzien van:

 hoge kwaliteit Phantom 80 DeLuxe kweektent;
 kweekoppervlak van 80x80 cm, 180 hoog;
 Fan & Filter combinatie naar keuze;
 Spectrabox of 420 LED System naar keuze!

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweektent compleet | Kweekset S

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. De Kweekset S is zeer geschikt voor het thuis veilig en zorgeloos kweken van (medicinale) planten en kruiden. 

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponic, met de Kweekset S kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je het Flow & Grow 60 aeroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 80x80 cm.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset S zijn van goede kwaliteit. De hoogwaardige Phantom DeLuxe kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder één jaar garantie (LED kweeklampen 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De kweekset S bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB.

Keuze Fan & Filter

De Kweekset S wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem, inclusief koolstoffilter. Bij de keuze voor een LED kweeklamp met meer vermogen, is een upgrade naar een zwaardere Fan & Filter combinatie te overwegen.

De 125mm inline ventilator zorgt voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht. Het koolstoffilter zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet.

Keuze Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 80x80 cm.

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5152
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 329,75
Prijs (incl. btw)€ 399,00
BTW hoog (21%)€ 69,25
Beschikbaarheid Beschikbaar
Kweektent Phantom 80 DeLuxe
Afmetingen 80x80 x180cm
Conditie Nieuw
Garantie 1 jaar (* LED lamp 3 jaar)
Google Shopping Ja
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Clipfan Optioneel
Tijdklok Brennenstuhl MZ-20
Ophangsysteem GH lighthanger
Verlichting LED kweeklamp naar keuze
Ventilatie 160 - 280 m3/h ventilator naar keuze
Geurfilter 160 - 300 m3/h filter naar keuze
EAN 7436957547511
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten