Silent Fan 185 m3/h & filter


Silent fan kit

De Silent fan kit bestaat uit een Prima Klima K2600 koolstoffilter, een G-tools demper en een Winflex fan.

De demper heeft een metalen buis voorzien van een geluiddempende steenwol schaal. De schaal is ook over de Winflex afzuiger geschoven waardoor het geluid van de afzuiger en de luchtstroom is teruggebracht tot minder dan 40dB.

Met een capaciteit van 185 m3/h is deze Silent kit daarom zeer geschikt voor gebruik in kleine kweektenten en kweekkasten.

 

Mini fan, filter met demper

De G-tools Silent fan kit bestaat uit een koolstoffilter met demper en een Winflex fan met een capaciteit van 185 m3/h en is daarom erg geschikt voor gebruik in kleine kweektenten en kweekkasten.

De afzuiger is direct gemonteerd op een Prima Klima K2600 mini koolstoffilter met een max. capaciteit van 240 m3/uur. Op de uitblaaskant zorgt een geluiddemper voor een geruisloze afvoer van de gefilterde lucht.

De demper bestaat uit een metalen buis ingepakt in een geluiddempende steenwol schaal. De schaal is ook over de Winflex afzuiger geschoven waardoor het geluid van de afzuiger en de luchtstroom is teruggebracht tot minder dan 40dB.

Deze hele set wordt compleet voorgemonteerd en bekabeld geleverd. Wanneer het filter moet worden vervangen is deze eenvoudig los te koppelen van de afzuiger.

Met een totale lengte van 55 cm is de mini fan, filter met demper makkelijk en overal te monteren. De demper met een diameter van 125mm kan direct door de een doorvoer van een kweektent of door de wand van een kweekkast worden gestoken. Je kunt, indien nodig, ook nog een luchtslang op de demper bevestigen.

De Winflex afzuiger is voorzien van een netsnoer met stekker en kan dus rechtstreeks in het stopcontact worden gestoken. Het stroomverbruik is slechts 16 Watt.

Unieke productcode (UPC)9921
ProducttypeDefault
Prijs (excl. btw)€ 103,22
Prijs (incl. btw)€ 124,90
BTW hoog (21%)€ 21,68
Beschikbaarheid Op voorraad (18 beschikbaar)
Garantie 1 jaar (fan en demper)
Google Shopping Ja
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten