Zelf samenstellen | Budget kweekset met LED


Met deze complete kweekset kun je met een beperkt budget je favoriete planten en kruiden in een klimaat beheersbare licht- en luchtdichte kweekruimte opkweken.

De Kweekset Budget kun je geheel naar eigen wens samenstellen uit onderstaande onderdelen:

* één of meerdere LED Spectrabox kweeklampen naar keuze;
* een Secret Jardin of Garden HighPro Kweektent naar keuze;
* een bijpassende Fan + Filter combinatie naar keuze;
* optioneel kan ook een clipfan worden geselecteerd.

Verder is deze Kweekset klaar voor gebruik, dus stekker in het stopcontact en je kunt direct aan de slag!

Kweekset Budget

Deze zelf samen te stellen compleet ingerichte kweekset is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweekset Budget kweek je thuis veilig en zorgeloos je planten en kruiden. Geschikt voor beginnende en professionele kwekers.

De Kweekset Budget wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem. Last van ongewenste geuren; een bijpassend Prima Klima koolstoffilter wordt optioneel aangeboden.

De verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld door een tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of op hydro, met de Kweekset Budget kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je het Flow & Grow Aeroponics kweeksysteem, ideaal voor een kweekkast of voor een kweektent.

Eenvoudig

De kweekset bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB. 

Garden HighPro Basic & Master kweektenten

De kweektenten van Garden HighPro staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Garden HighPro kweektent is er in 2 varianten, namelijk een Basic en een Master versie. Het verschil zit voornamelijk in de kwaliteit van het tentdoek. De Basic hobby versie heeft een dikte van 420D tegenover een dikte van 600D voor de Pro versie. Door het 600D kwaliteit tentdoek is de Master versie wel een stuk zwaarder dan de Basic versie. Secret Jardin behoeft geen introductie en timmert al jaren aan de weg met uitstekende kweektenten. De nieuwe Darkstreet R4.0. kweektenten zijn voorzien van veel extra accessoires om het inrichten van een tent zo eenvoudig mogelijk te maken.

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Met een gerenommeerde Spectrabox LED kweeklamp weet je dat je een krachtig zonnetje in je tent hebt, waar je plantjes erg blij van worden. De meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van de Spectrabox zorgt voor jarenlang kweekplezier.

 

 

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5158
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 223,06
Prijs (incl. btw)€ 269,90
BTW hoog (21%)€ 46,84
Beschikbaarheid Beschikbaar
Verlichting Spectrabox Pro 6 naar keuze
Ventilatie Garden HighPro 200 m³ / uur
Tijdklok Brennenstuhl MT20
Afmetingen Naar keuze uit selectie
Plant net WebIT inbegrepen bij Darkstreet serie
Ophangsysteem GH lighthanger (5kg)
Luchtslang Combiconnect met 2 slangklemmen
Kweektent Kweektent naar keuze!
Klimaatmeter GH hortimeter Basic
Irrigatie Niet inbegrepen
Google Shopping Ja
Geurfilter Naar keuze uit selectie
Garantie 1 jaar*
Conditie Nieuw
Clipfan Optioneel
Bevestigingsmiddelen Ophanghaken t.b.v. lamp, fan, filter
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten