HortiLight F50 Bloom


HortiLight F50 Bloom | hoogwaardige passief gekoelde LED plant belichting voor bloeiperiode.

Eigenschappen HortiLight F50 | Bloom:

✔ Onderhoudsvrij
✔ IP66 & IK10 waarden
✔ Stuurlicht bloei spectrum
✔ PAR efficiëntie 3,2 μmol/J
✔ Garantie tot 5 jaar (standaard 3 jaar)

  • Afstandsbediening
  • App control
  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Timer
  • Waterdicht

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

HortiLight F50 | HL-F50B

De HortiLight F50 Bloom is een hoogwaardige LED kweeklamp met passieve koeling, voorzien van een bloei spectrum voor belichting gedurende de bloeiperiode.

Duurzaam

De HortiLight F50 is onder patent ontwikkeld door top engineers en is voorzien van hoogwaardige onderdelen, waaronder een robuust aluminium waterdicht frame, MeanWell LED Drivers en Samsung top-line Horticultural LEDs. Volgens Samsung hebben de LH351B LEDs zelfs een verwachte levensduur van 280.000 uur!

Energiezuinig

De HortiLight F50 is zeer energiezuinig door toepassing Samsungs top-line 3535 Horticulture LEDs. De HortiLight F50 Bloom is voorzien van bloei stuurlicht met een PAR efficiëntie van maar liefst 3,2 μmol/J! De HortiLight F50 Bloom is voorzien van Dim Control, voor een zeer efficiënte plant belichting.

Dim Control

De HortiLight F50 Bloom is voorzien van een regelbare lichtintensiteit. De PSC aansturing kan worden aangesloten op een PWM besturingscomputer. Geavanceerde aansturingsmogelijkheden als Dali, DMX of Zigbee zijn optioneel. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

HortiLight LED Controller [optioneel]

Indien de HortiLight F50 Bloom als stand-alone wordt gebruikt dan kan een HortiLight LED Controller met afstandsbediening worden gebruikt om de Dim Control aan te sturen en hiervoor belichtingsschema's in te stellen.

Variabele uitstralingshoek [optioneel]

Standaard is de HortiLight F50 voorzien van een uitstralingshoek van 120°. Optioneel kan de HortiLight F50 worden geleverd met lenzen met een lichthoek van 30°, 60° of 90°.

Ophangbeugel [optioneel]

De HortiLight F50 is te voorzien van een professionele ophangbeugel. De ophangbeugel is in elke hoek te verstellen en eenvoudig te monteren aan het C-profiel van uw kas. Dit maakt het één op één vervangen van een 1000W HPS armatuur zeer eenvoudig.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een HortiLight F50 geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de HortiLight F50 door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Waterdicht & slagvast

De HortiLight F50 is IP66 / IP67 stof- en waterdicht uitgevoerd. Daarnaast heeft de oerdegelijke aluminium behuizing van de HortiLight F50 de hoogste IK10 slagvastheid classificering.

Garantie

Door een topklasse design met slagvaste en waterdichte behuizing, voorzien van hoogwaardige onderdelen, is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de HortiLight F50 standaard voorzien van 3 jaar garantie. Optioneel is de garantie te verlengen tot 5 jaar.

Unieke productcode (UPC)1132
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 825,62
Prijs (incl. btw)€ 999,00
BTW hoog (21%)€ 173,38
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Google Shopping Nee
Toepassing Vegetatief, Groei & Bloei, Bloei, Groei, Moederplant
Bijzonderheden Afstandsbediening, App control, Dimbaar, Passief gekoeld, Timer, Waterdicht
Vermogen 960,0
Model HortiLight F50 | Bloom
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 500 Watt
PAR photon flux 3,2 μmol/J
Optische lens 120° standaard | 30°,60°,90° optioneel
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode Samsung 3535 Top-bin
Gewicht 15,9 Kg
Afstandsbediening Ja
Afmetingen 406*250*233mm
Aantal LEDS 320 LEDs
Timer Nee
Garantie 5 jaar
App control Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten