HortiLight RJ Controller


Met een HortiLight RJ Controller kunnen lichtschema's (lichtsterkte per tijdseenheid) worden ingesteld om zo de zonsondergang en zonsopkomst na te bootsen.

De RJ Controller heeft twee kanalen die gescheiden van elkaar kunnen worden voorgeprogrameerd. Dit biedt de mogelijkheid om twee kweekruimten, zoals een groei- en bloeiruimte, met één Controller te bedienen.

Door een Gateway te gebruiken kan de RJ Controller op zijn beurt weer bediend worden met een App voor Android 4.0 en hoger en middels IOS voor modellen vanaf de iPhone 4S. 

Met één RJ Controller kunnen tot 100 lampen worden aangestuurd.

  • App control
  • Dimbaar
  • Timer

HortiLight RJ Controller

Met één RJ Controller kunnen tot 100 lampen worden aangestuurd. Door een Gateway te gebruiken kan de RJ Controller op zijn beurt weer bediend worden met een App voor Android 4.0 en hoger en middels IOS voor modellen vanaf de iPhone 4S. 

De RJ Controller kan worden toegepast als timer voor ingestelde lichtschema's. Hiermee wordt de lichtsterkte per tijdseenheid ingesteld om zo een zonsondergang en zonsopkomst na te bootsen. Hiervoor zijn twee kanalen beschikbaar die gescheiden van elkaar kunnen worden voorgeprogrameerd. Dit biedt de mogelijkheid om een groei- en bloeiruimte met één Controller te bedienen.

Daarnaast wordt het stroomverbruik aangegeven en kan bij bepaalde LED Drivers de temperatuur worden gecontroleerd en eventueel worden bijgestuurd. 

Unieke productcode (UPC)1128
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 222,31
Prijs (incl. btw)€ 269,00
BTW hoog (21%)€ 46,69
Beschikbaarheid Op voorraad (5 beschikbaar)
Conditie Nieuw
Afstandsbediening Nee
Merk Hortilight
Timer Ja
Garantie 2 jaar
App control Ja
Google Shopping Ja
Model SMP-RJ
Download SMP-RJ-controller.jpg
Bijzonderheden App control, Dimbaar, Timer
EAN 7436957545531
Oorspronkelijke prijs 299,0
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten