HortiLight F50


HortiLight F50 | hoogwaardige LED plant belichting met passieve koeling | voor de professionele kweker.

Eigenschappen HortiLight F50:

✔ Groeien & bloeien
✔ Power Spectrum Control 
2,7 μmol/J | 500W stroomverbruik 
✔ Garantie tot 5 jaar (standaard 3 jaar)

  • Afstandsbediening
  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Spectrum Control
  • Timer
  • Waterdicht

HortiLight F50

De F50 van Hortilight is een geavanceerde LED kweeklamp met passieve koeling, voorzien van vele mogelijkheden voor zowel de hobbyist als de beroepsmatige kweker.

Duurzaam

De HortiLight F50 is onder patent ontwikkeld door top engineers en is voorzien van hoogwaardige onderdelen, waaronder een robuust aluminium waterdicht frame, MeanWell LED Drivers en Samsung Top-bin Horticultural LEDs. Volgens Samsung hebben de LH351B LEDs zelfs een verwachte levensduur van 280.000 uur!

Energiezuinig

De HortiLight F50 is zeer energiezuinig door toepassing Samsungs top-line 3535 Horticulture LEDs. De F50 is voorzien van een full-spectrum met een PAR efficiëntie 2,7 μmol/J. Daarnaast is de HortiLight F50 leverbaar in een bloei stuurlicht variant (HL-F50B) met een PAR efficiëntie van maar liefst 3,2 μmol/J! De HortiLight F50 is voorzien van Power Spectrum Control, voor een zeer efficiënte plant belichting.

Power Spectrum Control

De HortiLight F50 is voorzien van een regelbaar lichtspectrum, waarbij het bloeilicht is gekoppeld aan de vermogenstoename. Bij vermogenstoename gaat het lichtspectrum geleidelijk over van groei- naar bloeilicht. Power Spectrum Control maakt een optimale belichting in elke fase van de plantontwikkeling zeer eenvoudig.
De PSC aansturing kan worden aangesloten op een PWM besturingscomputer. Geavanceerde aansturingsmogelijkheden als Dali, DMX of Zigbee zijn optioneel. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

HortiLight LED Controller [optioneel]

Indien de HortiLight F50 als stand-alone wordt gebruikt dan kan een HortiLight LED Controller met afstandsbediening worden gebruikt om de Power Spectrum Control aan te sturen en hiervoor belichtingsschema's in te stellen.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een HortiLight F50 geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de HortiLight F50 door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Waterdicht & slagvast

De HortiLight F50 is IP66 / IP67 stof- en waterdicht uitgevoerd. Daarnaast heeft de oerdegelijke aluminium behuizing van de HortiLight F50 de hoogste IK10 slagvastheid classificering.

Garantie

Door een topklasse design met slagvaste en waterdichte behuizing, voorzien van hoogwaardige onderdelen, is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de HortiLight F50 standaard voorzien van 3 jaar garantie. Optioneel is de garantie te verlengen tot 5 jaar.

Specificatie & afbeelding

Download: Specificaties HortiLight F50

Bekijk grote afbeelding: HortiLight F50

Unieke productcode (UPC)1131
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 742,98
Prijs (incl. btw)€ 899,00
BTW hoog (21%)€ 156,02
Beschikbaarheid Op voorraad (9 beschikbaar)
App control Nee
Garantie 5 jaar
Timer Nee
Google Shopping Ja
Optische lens 120° afstralingshoek
Download HortiLight_F50.pdf
Afmetingen 406*250*233mm
Afstandsbediening Ja
Conditie Nieuw
Gewicht 14,9 Kg
LED diode Samsung 3535 Top-bin
Levensduur Langer dan 5 jaar
Merk Hortilight
Stroomverbruik 500 Watt
Koeling Passief gekoeld
Model HortiLight F50
Vermogen 500,0
Aantal LEDS 320 LEDs
PAR photon flux 2,7 μmol/J
Toepassing Vegetatief, Groei & Bloei, Bloei, Groei, Moederplant
Bijzonderheden Afstandsbediening, Dimbaar, Passief gekoeld, Spectrum Control, Timer, Waterdicht
EAN 7436957546545
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten