Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Flow & Grow W400

Aeroponics | Flow & Grow W400

Meer afbeeldingen

  • Aeroponics | Flow & Grow W400
  • Aeroponics in kweekkast
  • Aeroponics
  • Aeroponics detail
  • Aeroponics kweeksysteem
Flow & Grow W400
€ 397,50
Stel een vraag

De volautomatische Flow & Grow W400 is een kant en klaar Aeroponics kweeksysteem voor 14 planten, gemaakt voor kleinschalig hobbymatig thuiskweken.


Door zijn afmeting van 112*61*27cm (L*B*H) is de Flow & Grow W400 zeer geschikt voor een kweekkast of kweektent vanaf 120x60 cm. 


Het reservoir heeft een capaciteit van 30 liter, waardoor 14 snelgroeiende planten voldoende voedingswater hebben voor een periode van maximaal 3 dagen.

Beschrijving

Details

Kweken met Aeroponics systeem

Kweken met een Aeroponics systeem is kweken zonder medium; je kweekt dus op water! Het voedingswater voorziet de planten van de benodigde voedingsstoffen. Tevens zijn de voedingstoffen heel nauwkeurig te doseren en is er door het ontbreken van een medium minder kans  op veroorzakers van plantenziektes zoals schimmels en bacteriën. Geen wonder dat de glastuinbouw sector al jaren met veel succes op deze manier kweekt.

Voordelen 

Kweken met Aeroponics kweeksystemen biedt naast dat de voedingstoffen eenvoudig en nauwkeurig te doseren zijn en de afwezigheid van schimmels nog een zeer groot voordeel. Doordat het Aeroponics kweeksysteem geen medium bevat hoeft er dus geen aarde e.d. te worden aan- en afgevoerd!

Hoe werkt het?

De dragers van het systeem dienen tevens als water reservoirs. Ze zijn onderling met elkaar verbonden en vormen zo een groot watervat. Hierin maak je de voedingsoplossing aan. Het water met de voedingsstoffen worden continue door de bovenliggende plantenbakken gepompt.

Netcups

In de plantenbakken staan zogenoemde netcups. In de netcups staan de planten en wat hydrokorrels of steenwolvlokken. De wortels groeien door de netcups en hangen in de stroom van water met voeding. Het water circuleert binnen het systeem waardoor je het verbruik tot een minimum beperkt.

Extra informatie

Extra informatie

EAN N/B
Staat Nieuw
Merk Dutch Hydroponic Solutions
Model Flow & Grow W400
Planten 14 planten
Reservoir 30 Liter
Irrigatie Continue flow
Circulatiepomp Eheim Compact
Aanbevolen voeding GHE Flora Serie
Afmetingen 112 * 61 * 27 cm (L*B*H)
Gewicht 20 Kg
Garantie 2 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File Flow & Grow Handleiding Grootte: (1021.08 KB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten