600W Spectrabox BB


De nieuwe Spectrabox BB is voorzien van hoogwaardige onderdelen, zoals Horticulture LEDs van Samsung en MeanWell LED drivers. Hierdoor is de Spectrabox BB geheel waterdicht en 100% geluidloos. Top kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Eigenschappen 600W Spectrabox BB:

✔ 100% stil
✔ IP66 waterproof
✔ Optionele Controller met AB
✔ 672W LED lichtkracht | 2,25 µmol/J | 330 Watt stroomverbruik

  • Afstandsbediening
  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

Spectrabox BB | 600W LED kweeklamp

De Spectrabox BB serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig belichtingssysteem voor de binnenteelt.

High-power LEDs

De Spectrabox BB is uitgerust met hoogwaardige Horticulture LEDs van Samsung. Naast een lange levensduur hebben deze high-power LEDs een zeer hoge efficiëntie, waardoor een PAR waarde van 2,25 μmol/J wordt gerealiseerd (efficacy LEDs: 2,7μmol/J)! Hiermee behoort de Spectrabox BB tot de krachtigste in zijn klasse.

High-beam lenzen

De Spectrabox BB is uitgerust met high-beam lenzen met een zeer krachtige dieptestraling. Hierdoor worden ook de onderste buds optimaal belicht, ook bij langere gewassen! Daarnaast is het volledige plantspectrum al actief op een afstand van 50mm, waardoor tot vlak boven het gewas worden belicht, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke LEDs mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Dim control [optioneel]

Middels een optionele Controller met afstandbediening kan de lichtintensiteit van de 600W Spectrabox BB worden afgestemd op de behoefte van planten gedurende elke fase van de belichtingscyclus. De Controller is plug & play aan te sluiten op de Spectrabox (alleen voor 600W an 800W Spectrabox BB).

100% geluidloos

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen is de Spectrabox BB geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de Spectrabox BB nog zuiniger in gebruik is.

Een bijkomend voordeel is dat de Spectrabox BB door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte behuizing

De Spectrabox BB is geheel waterdicht uitgevoerd met hoge waterproof waarden van IP66 en IP67. Met zijn innovatieve aluminium frame is de Spectrabox BB naast erg mooi ook oerdegelijk! En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur, waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en de degelijke waterdichte behuizing is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de 600W Spectrabox BB voorzien van 3 jaar garantie.

Specificaties

Download: Specificaties 600W Spectrabox BB

Bekijk grote afbeelding: 600W Spectrabox BB

Unieke productcode (UPC)1014
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 552,89
Prijs (incl. btw)€ 669,00
BTW hoog (21%)€ 116,11
Beschikbaarheid Op voorraad (17 beschikbaar)
Bijzonderheden Afstandsbediening, Dimbaar, Passief gekoeld, Waterdicht
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Download Specs_600W_Spectrabox_BB.pdf
Vermogen 672,0
Model SB600BB
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 330 Watt
PAR photon flux ~ 2,25 μmol /W
Optische lens high-beam
Belichtbaar oppervlak 0.80 > 1.35 m2
Merk Led Flower Growlights
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode 2W Samsung Horticulture
Hoogte boven het gewas > 50mm
Gewicht 8,5 Kg
Conditie Nieuw
Afstandsbediening Ja
Afmetingen 540 * 285 * 110 mm
Aantal LEDS 336 stuks
Timer Nee
Google Shopping Nee
Garantie 3 jaar
App control Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten