HortiLight Spreader


HortiLight Spreader | optimale LED plant belichting met passieve koeling | voor zowel de professionele als hobbymatige kweker.

Eigenschappen HortiLight Spreader 

✔ Groeien & bloeien
4 LED Spreader units
✔ Besturing Controller aansluiting
✔ Philips LEDs 2,8 μmol/W | 250W stroomverbruik

  • Afstandsbediening
  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Timer
  • Waterdicht

HortiLight Spreader

De Spreader van Hortilight is een topklasse LED kweeklamp met passieve koeling, voorzien van vele mogelijkheden voor zowel de hobbyist als de beroepsmatige kweker.

Duurzaam

De HortiLight Spreader is onder patent ontwikkeld en is voorzien van hoogwaardige onderdelen, waaronder een MeanWell LED Driver, Philips LumiLEDs en een IP65 waterdichte behuizing. De HortiLight Spreader staat hiermee garant voor jarenlang kweekplezier!

Energiezuinig

De Spreader is zeer energiezuinig door toepassing van Philips Horticulture LEDs met een efficiëntie van 2,8 μmol/J. Door toepassing van een gerenomeerde MeanWell LED Driver en een hoogtransparante 120° lens wordt een systeem-efficiëntie bereikt van maar liefst 2,4 μmol/W! Daarnaast heeft de Spreader een aansluiting voor een besturing Controller, zodat een opkomende en ondergaande zon kan worden nagebootst, waardoor de belichting nog efficiënter wordt.

Emerson effect

Het lichtspectrum van de Spreader heeft een Emerson Enhancement Rood/Verrood verhouding. Het effect hiervan is dat de mate van fotosynthese niet enkel de optelsom van de 660nm + 730nm fotosynthesereacties is. Nee, de combinatie van de 2 reacties genereert een biologische senergie respons die groter is dan de optelsom van beide reacties afzonderlijk (zie grafiek). Door het gebalanceerde lichtspectrum zullen planten zich natuurgetrouw ontwikkelen, wat bijdraagt tot een optimalisatie van de oogst, zowel kwalitatief als kwantitatief! 

Spreader LED units

De Spreader is voorzien van 4 LED units die afzonderlijk kunnen worden gericht op het te belichten plantoppervlak. Hierdoor is de lichtintensiteit zeer egaal te verdelen over het gewas en wordt het licht dus nog efficiënter benut. Hiermee heeft de Speader de hoogste energiezuinigheid rating.

HortiLight LED Controller [optioneel]

Indien de Spreader als stand-alone wordt gebruikt dan kan een HortiLight LED Controller met afstandsbediening worden gebruikt voor het instellen van belichtingsschema's. Hiermee kan een opkomende en ondergaande zon worden nagebootst, waardoor de belichting nog efficiënter wordt.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een HortiLight Spreader geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de Spreader door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Waterdicht

De HortiLight Spreader is IP65 waterdicht uitgevoerd, zodat deze kan worden toegepast in kweekruimten met een hoge luchtvochtigheid.

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en een goed doordacht ontwerp is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de HortiLight Spreader standaard voorzien van 3 jaar garantie en is de garantie optioneel te verlengen tot 5 jaar.

Afbeelding

Bekijk grote afbeelding: HortiLight Spreader

Unieke productcode (UPC)1170
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 412,40
Prijs (incl. btw)€ 499,00
BTW hoog (21%)€ 86,60
Beschikbaarheid Op voorraad (25 beschikbaar)
Oorspronkelijke prijs 529,0
Afstandsbediening Ja
Google Shopping Ja
Vermogen 500,0
Model Spreader
Koeling Passief gekoeld
Toepassing Groei & Bloei
Timer Ja
Stroomverbruik 250 Watt
PAR photon flux Systeem efficiëntie 2,4 μmol/J | LEDs 2,8 μmol/J
Optische lens 120° [optioneel 90°, 60°, 30°]
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode Philips Lumileds
Gewicht 6 Kg
Bijzonderheden Afstandsbediening, Dimbaar, Passief gekoeld, Timer, Waterdicht
Afmetingen 429*429*159mm
Aantal LEDS 384 LEDs
Garantie 3 jaar [optioneel 5 jaar]
App control Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten