HortiLight Spreader


HortiLight Spreader | optimale LED plant belichting met passieve koeling | voor zowel de professionele als hobbymatige kweker.

Eigenschappen HortiLight Spreader 

4 LED Spreader units
✔ Philips LEDs 2,8 μmol/J 
✔ HPS equivalent: 600 Watt
✔ Passieve koeling = 100% stil

  • Afstandsbediening
  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Timer
  • Waterdicht

HortiLight Spreader

De Spreader van Hortilight is een topklasse LED kweeklamp met passieve koeling, voorzien van vele mogelijkheden voor zowel de hobbyist als de beroepsmatige kweker.

Duurzaam

De HortiLight Spreader is onder patent ontwikkeld en is voorzien van hoogwaardige onderdelen, waaronder een MeanWell LED Driver, Philips LumiLEDs en een IP65 waterdichte behuizing. De HortiLight Spreader staat hiermee garant voor jarenlang kweekplezier!

Energiezuinig

De Spreader is voorzien van een hoogwaardige MeanWell LED Driver en Philips Horticulture LEDs met een efficiëntie van 2,8 μmol/J. De LEDs zijn geheel waterdicht afgesloten d.m.v. hoogtransparante  lenzen met een stralingshoek van 120°. Daarnaast heeft de Spreader een aansluiting voor een besturing Controller, zodat een opkomende en ondergaande zon kan worden nagebootst, waardoor de belichting nog efficiënter wordt.

Emerson effect

Het lichtspectrum van de Spreader heeft een Emerson Enhancement Rood/Verrood verhouding. Het effect hiervan is dat de mate van fotosynthese niet enkel de optelsom van de 660nm + 730nm fotosynthesereacties is. Nee, de combinatie van de 2 reacties genereert een biologische senergie respons die groter is dan de optelsom van beide reacties afzonderlijk (zie grafiek). Door het gebalanceerde lichtspectrum zullen planten zich natuurgetrouw ontwikkelen, wat bijdraagt tot een optimalisatie van de oogst, zowel kwalitatief als kwantitatief! 

Spreader LED units

De Spreader is uitgerust met 4 LED units die afzonderlijk kunnen worden gericht op het te belichten plantoppervlak. Hierdoor is de lichtintensiteit zeer egaal te verdelen over het gewas, zodat alle planten optimaal worden belicht. Hiermee behoort de Speader tot de meest efficiënte LED Kweeklampen!

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een HortiLight Spreader geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de Spreader door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Waterdicht

De HortiLight Spreader is IP65 waterdicht uitgevoerd, zodat deze kan worden toegepast in kweekruimten met een hoge luchtvochtigheid.

LED Controller [optioneel]

Indien de Spreader als stand-alone wordt gebruikt dan kan een PWM LED Controller met afstandsbediening worden gebruikt als timer en voor het instellen van lichtschema's. Hiermee kan een opkomende en ondergaande zon worden nagebootst, waardoor de belichting nog efficiënter wordt.

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en een goed doordacht ontwerp is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de HortiLight Spreader voorzien van 3 jaar garantie.

Unieke productcode (UPC)1170
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 329,75
Prijs (incl. btw)€ 399,00
BTW hoog (21%)€ 69,25
Beschikbaarheid Op voorraad (9 beschikbaar)
App control Nee
Garantie 3 jaar
Google Shopping Ja
Afstandsbediening Ja
EAN 7436957546569
Timer Ja
PAR photon flux 2,8 μmol/J
Download Specs_Spreader-HL-S250.pdf
Aantal LEDS 384 LEDs
Afmetingen 429*429*159mm
Gewicht 6 Kg
LED diode Philips Lumileds
Merk Hortilight
Vermogen 250,0
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 250 Watt
Bijzonderheden Afstandsbediening, Dimbaar, Passief gekoeld, Timer, Waterdicht
Model HL-S250
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Optische lens 120° [optioneel 90°, 60°]
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten