100W Spectrabox BB


De Spectrabox BB is voorzien van topkwaliteit onderdelen, zoals high-power Samsung LEDs en een MeanWell LED driver. TOP yield, best quality!

Eigenschappen 100W Spectrabox BB:

✔ 100% stil
✔ IP66 waterproof
✔ Dimbaar van 10 - 100%
✔ Samsung LEDs 2,8 µmol/J | 54 Watt stroomverbruik

  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

Spectrabox BB | 100W LED kweeklamp

De Spectrabox BB serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig belichtingssysteem voor de binnenteelt.

High-power LEDs

De Spectrabox BB is uitgerust een hoogwaardige MeanWell LED Driver. Door toepassing van 2W high-power Samsung LEDs, met een efficiëntie van 2,8 μmol/J,  voorzien van high-beam lenzen, behoort de Spectrabox BB tot de krachtigste en meest duurzame LED kweeklampen.

High-beam lenzen

De Spectrabox BB is uitgerust met high-beam lenzen met een zeer krachtige dieptestraling. Hierdoor worden ook de onderste buds optimaal belicht, ook bij langere gewassen! Daarnaast is het volledige plantspectrum al actief op een afstand van 100mm, waardoor tot vlak boven het gewas kan worden belicht, ideaal voor het belichten in kweektenten.  

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke LEDs mixen en er dus een volledig lichtspectrum is. 
Let op; hoe krachtiger het licht, hoe meer CO2 planten nodig hebben!

Dim control

De 100W Spectrabox BB is voorzien van een eenvoudig Dim Controller waarmee de lichtintensiteit kan worden afgestemd op de behoefte van planten in elke fase van de belichtingscyclus. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox BB zeer eenvoudig.

100% geluidloos

In tegenstelling tot vele standaard LED kweeklampen is de Spectrabox BB geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het innovatieve aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de Spectrabox BB nog zuiniger in gebruik is.

Een bijkomend voordeel is dat de Spectrabox BB door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte behuizing

De Spectrabox BB is geheel waterdicht uitgevoerd met hoge waterproof waarden van IP66 en IP67. Met zijn innovatieve aluminium frame is de Spectrabox BB naast erg mooi ook oerdegelijk! En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur, waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en de degelijke waterdichte behuizing is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de 100W Spectrabox BB voorzien van 3 jaar garantie.

Specificaties

Download: Specificaties 100W Spectrabox BB

Bekijk grote afbeelding: 100W Spectrabox BB

Emerson effect

Het lichtspectrum van de Spectrabox BB heeft een Emerson Enhancement Rood/Verrood verhouding. Het effect hiervan is dat de mate van fotosynthese niet enkel de optelsom is van de 660nm + 730nm fotosynthesereacties. Echter, de combinatie van de 2 reacties genereert een biologische senergie respons die groter is dan de optelsom van beide reacties afzonderlijk (bekijk grafiek). Door het gebalanceerde lichtspectrum zullen planten zich natuurgetrouw ontwikkelen, wat bijdraagt tot een optimalisatie van de oogst, zowel kwalitatief als kwantitatief! 

Spectrabox service Kweekotheek

✔ 30 dagen zichttermijn
✔ Gratis verzending
✔ Gratis retour

2de kans

Bij Kweekotheek geven we producten een tweede kans als een product is geretourneerd binnen de zichttermijn. Deze 2de kans producten zijn ongebruikt en gewoon voorzien van de volledige garantie. Wel kan het zijn dat de verpakking beschadigd is doordat het product uit de verpakking is geweest.
Omdat wij van mening zijn dat onze 2de kans producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden wij deze met een interessante korting aan. Geïnteresseerd? Wees er snel bij!

Unieke productcode (UPC)1010
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 114,88
Prijs (incl. btw)€ 139,00
BTW hoog (21%)€ 24,12
Beschikbaarheid Op voorraad (33 beschikbaar)
EAN 7436957543537
Download 100w-spectrabox-bb.pdf
Google Shopping Ja
Vermogen 112,0
Model 100W Spectrabox BB [Series 2]
Koeling Passief gekoeld
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Stroomverbruik 54 Watt
PAR photon flux LED efficiëntie 2,8 μmol/J
Optische lens high-beam
Belichtbaar oppervlak 0.20 > 0.60 m2
Merk Led Flower Growlights
LED diode Samsung 2W high-power LEDs
Hoogte boven het gewas > 100 mm
Gewicht 2,2 Kg
Bijzonderheden Dimbaar, Passief gekoeld, Waterdicht
Afmetingen 150 * 266 * 117 mm
Aantal LEDS 56 stuks
Timer Nee
Garantie 3 jaar
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten