ScrogMaster Pro 1480


Met een ScrogMaster Pro kan tot vlak boven het gewas worden belicht, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

Eigenschappen ScrogMaster Pro 1480:

✔ Groeien
✔ Bloeien
✔ 2,6 µmol/J | 640 Watt stroomverbruik
Optimaal belichtingsoppervlak van 150 x 150cm

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

ScrogMaster Pro LED Grow

De ScrogMaster Pro 1480 heeft 8 LED Bars en een grootte van 119x107 cm, waardoor een enorm kweekoppervlak zeer egaal kan worden belicht. 

Hoge PAR efficiëntie

De ScrogMaster Pro is voorzien van top kwaliteit onderdelen, waaronder de nieuwste Samsung Horticulture LEDs. Hierdoor heeft de ScrogMaster Pro een PAR efficiëntie van maar liefst 2,6 μmol/J! 

Screen of Green (Scrog)

Met een ScrogMaster kan tot vlak boven het gewas worden belicht, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. Dit maakt de ScrogMaster de meest efficiënte LED Grow lamp! Hoe dit komt?

Hoe kleiner de afstand tussen de LEDs en het gewas, des te krachtiger het licht is. De lichtintensiteit neemt bij LED belichting kwadratisch af met de afstand. Dit houdt in dat wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, planten viermaal zoveel licht krijgen!

LED kweeklampen geven veel minder warmte af dan traditionele lampen. Het bijkomend voordeel van een ScrogMaster is dat deze de warmte egaal over het gehele oppervlak afgeeft. Dit komt zowel de klimaatbeheersing van de kweekruimte, als ook de ontwikkeling van planten ten goede.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een ScrogMaster geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de ScrogMaster door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Control Panel

Standaard is de ScrogMaster Pro uitgerust met een dim knop, waarmee de lichtsterkte traploos is te regelen.

Daarnaast zijn er twee optionele bedieningspanelen waarmee de belichtingsduur en de lichtsterkte kunnen worden ingesteld, waaronder het Control Panel en de Bluetooth Controller om meerdere lampen aan te sturen met een mobiele telefoon.

Voor grootschalige professionele toepassingen is de ScrogMaster Pro optioneel te voorzien van een RJ Controller met of zonder Gateway.

Specificaties & afbeelding

Download: Specificaties ScrogMaster Pro 1480

Bekijk grote afbeelding: ScrogMaster Pro 1480

Unieke productcode (UPC)1024
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 1.032,23
Prijs (incl. btw)€ 1.249,00
BTW hoog (21%)€ 216,77
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Stroomverbruik 640 Watt
Koeling Passief gekoeld
Model SMP1480
Belichtbaar oppervlak 1.40 > 2.50 m2
Afmetingen 119*107*11 cm
Aantal LEDS 1728 LEDs
Conditie Nieuw
Gewicht 19 Kg
Hoogte boven het gewas 10 > 50 cm | optimaal 15 cm
LED diode Samsung Horticulture LEDs | 120° beam angle
Levensduur Langer dan 5 jaar
Merk Hortilight
PAR photon flux 2,6 μmol/J
Afstandsbediening Nee
Garantie 3 jaar
App control Nee
Timer Nee
Google Shopping Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten