Kweekkast compleet met LED


Bonanza Mini 0,35m2

Deze compleet ingerichte Bonanza Kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Deze mooie Mini kweekkast is uitgevoerd met brandwerende geïsoleerde Sandwich panelen in een neutrale witte kleur en een waterbestendige bodem. Daarnaast is de Bonanza Mini voorzien van een Wifi Smartbox en sloten waarmee de kweekkast kan worden afgesloten.

Voor het belichtingsoppervlak van 0,35 m2 hebben wij een aantal LED kweeklampen geselecteerd waaruit kan worden gekozen.

Clipfan(s), ProHangers, LED starterspakket, e.d. is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Compleet ingerichte kweekkast met LED

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor de beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met zeer stil Silent ventilatiesysteem, inclusief geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 61x61 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de G-Tools Wifi Smartbox.

Deze nieuwe Bonanza 0,35m2 is voorzien van openslaande draaideuren, zodat de Mini kweekkast veel toegankelijker is. Daarnaast is de kweekkast nu voorzien van sloten waarmee deze kan worden afgesloten.

Fan & filter + geluiddemper

Een 185 m3/h ventilator met koolstoffilter en geluiddemper voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via de G-tools lichtdichte luchtinlaten. De geluiddemper zorgt ervoor dat het geluid van de uitgaande luchtstroom tot een minimum wordt beperkt; 45dB met gesloten deuren op 1 meter afstand.

Wifi Smartbox

Aan het plafond van de Bonanza 0,35m2 kweekkast is een Wifi Smartbox gemonteerd. Deze verdeelkast heeft vier stopcontacten voor de elektrische apparatuur in de kweekkast. Twee van deze contacten hebben continue spanning waarvan er één wordt gebruikt voor de luchtafzuiger.

De andere twee contacten zijn via een gratis te downloaden app te programmeren en kunnen worden gebruikt om de verlichting en een eventueel bewateringssysteem aan te sturen. Wanneer de app is geïnstalleerd op je smartphone kun je overal ter wereld de tijden instellen waarop de lamp en pomp in- en uitschakelen.

Mocht je geen WIFI signaal hebben op de plek waar de kast komt te staan dan kun je deze twee contacten handmatig permanent inschakelen en een analoge tijdklok gebruiken.

LED kweeklamp naar keuze

Om een oppervlak van 0,35 m2 optimaal te belichten, dus met maximale opbrengst, is een LED kweeklamp met een stroomverbruik van circa 100 - 120 Watt nodig. De optionele LED kweeklampen passen daarom goed in deze Bonanza kweekkast.

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken, lichtdichte brandwerende en isolerende PVC/SPS/PVC Sandwich panelen en een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur

De kweekkast bouw je relatief snel op, zonder gereedschap.
De kast is niet alleen mooi om te zien, maar ook behoorlijk stil, in vol bedrijf produceert ze slechts 45dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend aeroponics Flow & Grow systeem.

Unieke productcode (UPC)9001
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 742,98
Prijs (incl. btw)€ 899,00
BTW hoog (21%)€ 156,02
Beschikbaarheid Beschikbaar
Geurfilter Prima Klima K2600 mini 240m3
Inhoud inbegrepen
Model Bonanza Mini 0,35m2
Afmetingen 176*61*61 cm
Conditie Nieuw
Google Shopping Ja
Merk G-Tools
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok G-Tools Wifi Smartbox
Gewicht Kweekkast 18 Kg | inhoud n.t.b.
Garantie 2 jaar*
Download Manual_Gkit_Bonanza0.35m2_NLENGDE.pdf
Ventilatie G-tools mini fan- 185M3 per uur ingebouwd in akoestisch geïsoleerde demper
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten