Kweekkast compleet met LED


Bonanza Mini, nieuw model met draaideuren voor betere toegankelijkheid!

Deze compleet ingerichte Bonanza Kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Deze mooie Mini kweekkast is uitgevoerd met brandwerende geïsoleerde Sandwich panelen in een neutrale witte kleur en een waterbestendige bodem. Daarnaast is de nieuwe Bonanza Mini voorzien van een Wifi Smartbox en sloten waarmee de kweekkast kan worden afgesloten.

Voor het belichtingsoppervlak van 0,35 m2 (61x61 cm) hebben wij een aantal LED kweeklampen geselecteerd waaruit kan worden gekozen.

Clipfan(s), ProHangers, LED starterspakket, e.d. is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Compleet ingerichte kweekkast met LED

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met een Silent beluchtingssysteem, inclusief geluidsdemper en geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 0,35 m2 (61x61 cm) hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. 

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door bijgeleverde G-Tools Wifi Smartbox. Het Silent ventilatiesysteem is voorzien van een akoestisch geïsoleerde demper met geïntegreerd koolstoffilter en voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via 3 stuks G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Nieuw model

De nieuwe Bonanza 0,35m2 is voorzien van openslaande draaideuren, zodat de Mini kweekkast veel toegankelijker is. Daarnaast is de nieuwe Bonanza Mini voorzien van sloten waarmee de kweekkast kan worden afgesloten.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend aeroponics Flow & Grow systeem.

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en brandwerende en isolerende Sandwich panelen met een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Unieke productcode (UPC)9001
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 742,98
Prijs (incl. btw)€ 899,00
BTW hoog (21%)€ 156,02
Beschikbaarheid Beschikbaar
Geurfilter Prima Klima K2600 mini 240m3
Inhoud inbegrepen
Model Bonanza Mini 0,35m2
Afmetingen 176*61*61 cm
Conditie Nieuw
Google Shopping Ja
Merk G-Tools
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok G-Tools Wifi Smartbox
Gewicht Kweekkast 18 Kg | inhoud n.t.b.
Garantie 2 jaar*
Download Manual_Gkit_Bonanza0.35m2_NLENGDE.pdf
Ventilatie G-tools mini fan- 185M3 per uur ingebouwd in akoestisch geïsoleerde demper
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten