Kweekkast compleet met LED


Bonanza Mini, model 2020 met draaideuren voor betere toegankelijkheid!

Deze compleet ingerichte Bonanza Kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig.

Deze mooie Mini kweekkast is uitgevoerd met brandwerende geïsoleerde Sandwich panelen in een neutrale witte kleur en een waterbestendige bodem. Daarnaast is de nieuwe Bonanza Mini (model 2020) voorzien van sloten waarmee de kweekkast kan worden afgesloten

Voor het belichtingsoppervlak van 0,35 m2 (61x61 cm) hebben wij een aantal LED kweeklampen geselecteerd waaruit kan worden gekozen.

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen. 
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Compleet ingerichte kweekkast met LED

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; opbouwen doe je binnen een uur en dan de stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem, inclusief geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 0,35 m2 (61x61 cm) hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. 

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door bijgeleverde tijdklok. Een 125mm ventilator met Can koolstoffilter voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via 2 G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Nieuw model 2020

De nieuwe Bonanza 0,35m2 is voorzien van openslaande draaideuren, zodat de Mini kweekkast veel toegankelijker is. Daarnaast is de Bonanza Mini (model 2020) voorzien van sloten waarmee de kweekkast kan worden afgesloten.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend aeroponics Flow & Grow systeem.

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en brandwerende en isolerende PVC/SPS/PVC Sandwich panelen met een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur

De kweekkast bouw je relatief snel op, zonder gereedschap.
De kast is niet alleen mooi om te zien, maar ook stil, in vol bedrijf produceert ze slechts 40dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent.

Unieke productcode (UPC)9001
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 569,42
Prijs (incl. btw)€ 689,00
BTW hoog (21%)€ 119,58
Beschikbaarheid Beschikbaar
Ventilatie Garden HighPro 190m3/h / Combiconnect met 3 slangenklemmen
Garantie 2 jaar*
Gewicht Kweekkast 18 Kg | inhoud n.t.b.
Download manual_bonanza_250.pdf
Tijdklok Brennenstuhl MT
Verlichting Naar keuze uit selectie
Model Bonanza Mini - model 2020
Merk G-Tools
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Inhoud Los meegeleverd
Google Shopping Ja
Geurfilter Can Lite 150 | 125mm. flens
Conditie Nieuw
Afmetingen 176*61*61 cm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten