Bonanza Mini


Deze 0,35 m2 Mini kweekkast is uitgevoerd met brandwerende geïsoleerde Sandwich panelen in een neutrale witte kleur en een waterbestendige bodem.

Wil je zelf een kleine hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt, of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, inductie of natriumlamp? Dan is de Bonanza Mini van waarschijnlijk de perfecte oplossing voor jou!

Deze mooi Bonanza Mini kweekkast past in ieder interieur.

Bonanza Mini (leeg)

Wil je zelf een hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, CMH of natriumlamp, kies dan een van onze Bonanza kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook ‘leeg’ zodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur

De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken. Ga je zelf een hobby kweekkast maken en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder. Deze hobby kweekkast, met z’n oppervlak van 0,35 m², is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 250 Watt. 

Eenvoudige hobby kweekkast

De Bonanza hobby kweekkast wordt geleverd met een lichtdicht lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste ‘achterplaat’ van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden.

In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger. De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding waardoor deze relatief snel is op te bouwen.

Veilig

Ook als je je eigen hobby kweekkast gaat maken, wil je een veilige kast. De lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de compleet ingerichte modellen. In de Bonanza kweekkasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De Sandwich panelen hebben een isolerende en brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

 

Unieke productcode (UPC)5401
ProducttypeKweekkasten
Prijs (excl. btw)€ 371,07
Prijs (incl. btw)€ 449,00
BTW hoog (21%)€ 77,93
Beschikbaarheid Beschikbaar
Model Bonanza Mini | kleur wit
Google Shopping Nee
Conditie Nieuw
Merk G-Tools
Garantie 1 jaar
Afmetingen 176*61*61 cm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten