540W Spectrabox Pro 6


Spectrabox is een begrip in de (LED) kweekwereld en bestaat ondertussen al 12 jaar. De ontwikkeling van de Spectrabox heeft in die tijd niet stilgestaan en dat is terug te vinden in de nieuwe 6e generatie Spectrabox Pro. Wat een bak licht!

Eigenschappen 540W Spectrabox Pro 6:

✔ Groeien & bloeien
✔ Matcht goed met kweektent tot 120x120 cm
540W LED lichtkracht | 2,25 µmol/J | 348 Watt stroomverbruik

Spectrabox service Kweekotheek:

✔ 30 dagen zichttermijn
✔ Gratis verzending
✔ Gratis retour

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Spectrabox Pro 6 | 540W LED kweeklamp

De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig belichtingssysteem voor de binnenteelt.

High-power LEDs

De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met CREE & HPO LEDs. Deze high-power LEDs zijn geselecteerd op kwaliteit en lichtkracht, waarbij de 660nm HPO "bloeileds" maar liefst 2,95 μmol per opgenomen Watt afgeven! Hiermee behoort de Spectrabox Pro 6 tot de krachtigste LED kweeklampen.

Dual-beam lenzen

De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 5W high-power LEDs, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Flower Booster

De 540W Spectrabox Pro 6 is voorzien van een Flower Booster schakelaar, welke handmatig kan worden omgezet wanneer wordt overgegaan naar de bloeifase. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox Pro 6 zeer eenvoudig.

Silent fans

De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Pro 6 tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag panelen voelt de Spectrabox Pro 6 robuust en degelijk aan. En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Garantie & Service

Op de 540W Spectrabox Pro 6 zit 2 jaar volledige garantie.
Daarnaast is de Spectrabox Pro serie modulair opgebouwd. Dit maakt service en een eventuele toekomstige update* naar het nieuwste model zeer eenvoudig, ook na de garantieperiode. 

* Neem voor meer informatie over het updaten van uw Spectrabox Pro contact met ons op. Update mogelijk voor modeljaren 2013 - 2019.

Specificaties

Download: Specificaties 540W Spectrabox Pro 6

Bekijk grote afbeelding: 540W Spectrabox Pro 6

Unieke productcode (UPC)1004
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 470,99
Prijs (incl. btw)€ 569,90
BTW hoog (21%)€ 98,91
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Google Shopping Nee
EAN 7436957540529
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Download Specs_540W_Spectrabox_Pro.pdf
Vermogen 540,0
Model SB540Pro-6
Koeling Actief gekoeld
Timer Nee
Stroomverbruik ~ 348 Watt
PAR photon flux ~ 2,25 μmol /W
Optische lens Dual-beam
Belichtbaar oppervlak 1.00 > 24.00 m2 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Merk Led Flower Growlights
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode CREE & HPO | 3W & 5W
Aantal ventilatoren 6 fans
Hoogte boven het gewas 0.05 > 2.25 m1 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Gewicht 6.1 Kg
Garantie 2 jaar
Conditie Nieuw
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Afmetingen 540*370*70mm
Aantal LEDS 180 stuks
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten