Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

90W Spectrabox Pro 5

90W Spectrabox Pro 5

Meer afbeeldingen

  • 90W Spectrabox Pro 5
  • SB90Pro-5
90W Spectrabox Pro 5
€ 129,90
Stel een vraag

De 90W Spectrabox Pro 5 is voorzien van Ceramic 3W & 6W High Power LED's. Dual-beam lenzen zorgen voor zowel een goede lichtspreiding als een krachtige dieptestraling, optimaal voor het belichten in kweektenten en kweekkasten.


Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 90W Spectrabox Pro 5 robust en degelijk aan. Natuurlijk uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan de Spectrabox al sinds jaar en dag te herkennen is.


Beschrijving

Details

90W Spectrabox Pro 5 


De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. De 90W Spectrabox Pro 5 is geheel plug & play, stekker in het stopcontact en draaien maar!

Ceramic LED's

De nieuwe Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Ceramic high-power leds. Ceramic leds geven meer licht per Watt stroomverbruik en geleiden de warmte beter, zodat de lichtopbrengst veel stabieler blijft gedurende de levensduur. 

Dual-beam lenzen

De Spectrabox Pro 5 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 6W high-power leds, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 90W Spectrabox Pro 5 robuust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Extra informatie

Extra informatie

EAN 7436957539585
Staat Nieuw
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Merk Led Flower Growlights
Vermogen 90Watt
Model SB90Pro-5
Aantal LEDS 30 stuks
LED diode Ceramic 3W & 6W
Optische lens Dual-beam
Hoogte boven het gewas 0.05 > 1.00 m1 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Belichtbaar oppervlak 0.20 > 4.00 m2 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Stroomverbruik 58 Watt
Afmetingen 230 * 230 * 70 mm
Gewicht 1.3 Kg
Koeling Actief gekoeld
Aantal ventilatoren 1 fan
Levensduur Langer dan 3 jaar
Garantie 2 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File 90W Spectrabox product sheet Grootte: (680.69 KB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten