520W Spectrabox Gold


NIET MEER LEVERBAAR

De nieuwe 520W Spectrabox Gold is een regelrecht powerhouse! De Spectrabox Gold 4S is voorzien van 3W OSRAM leds en krachtige 5W Hybrid COB leds gecombineerd met high-beam lenzen, waarmee een zeer krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growth Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum traploos worden ingesteld.

  • Dimbaar
  • Spectrum Control

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

520W Spectrabox Gold 4S

De Spectrabox Gold serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig alternatief voor de binnenteelt. 
Door toepassing van 3W OSRAM leds en zeer krachtige 5W COB leds gecombineerd met high-beam lenzen is de nieuwe Spectrabox Gold een regelrecht powerhouse! De unieke 5W Hybrid COB leds geven een compleet PAR 400-730nm plantenspectrum, gelijkend aan dat van zonlicht. De toegepaste 3W OSRAM leds zijn als beste getest qua lichtopbrengst per Watt, met de laagste terugloop in lichtopbrengst gedurende de gebruikstijd.

Spectrum Controllers

De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growth Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum apart van elkaar, traploos worden ingesteld. Hiermee is het onder andere mogelijk om de seizoenen na te bootsen en geleidelijk over te gaan van een meer blauw voorjaarslicht naar een roder najaarslicht. De volle zomerzon wordt gesimuleerd door de Growth & Yield Controllers vol aan te zetten. Door de jaargetijden gedurende de gehele plantencyclus na te bootsen zullen planten zich zeer natuurgetrouw ontwikkelen en een zowel kwalitatief als kwantitatief goede opbrengst genereren.

High-beam lenzen

Door toepassing van High-beam lenzen gecombineerd met 3W OSRAM en 5W COB leds heeft de Spectrabox Gold een zeer krachtige dieptestraling. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

Silent fans

De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Gold tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de Spectrabox Gold robuust en degelijk aan. En natuurlijk is de Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Unieke productcode (UPC)10151
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 461,98
Prijs (incl. btw)€ 559,00
BTW hoog (21%)€ 97,02
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Toepassing Vegetatief, Groei & Bloei, Bloei, Groei, Moederplant
Download sb520ged-4s.pdf
Bijzonderheden Dimbaar, Spectrum Control
Google Shopping Nee
Vermogen 528,0
Model SB520GED-4S
Koeling Actief gekoeld
Timer Nee
Stroomverbruik ~ 275 Watt
Optische lens high-beam
Belichtbaar oppervlak 0.65 > 1.00 m2
Merk Led Flower Growlights
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode 3W Osram, 5W Hybrid COB
Aantal ventilatoren 4 fans
Hoogte boven het gewas 0.20 > 0.50 m1
Gewicht 6.5 Kg
Garantie 2 jaar*
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Afmetingen 370*370*70mm
Aantal LEDS 144 leds
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.