Spectrabox UFO White 200


De Spectrabox UFO 200 White is een zeer krachtige LED kweeklamp voorzien van een witlicht plantenspectrum. Hierdoor kan de UFO White ideaal worden toegepast in verblijfsgebieden, zoals woonkamers en kantoorgebouwen. De Spectrabox UFO is geheel waterdicht, 100% geluidloos en voorzien van 3 jaar volledige garantie.

Eigenschappen Spectrabox UFO 200 White:

✔ 100% stil
✔ IP66 waterproof
✔ Dual White Spectrum
✔ 0 - 100% dimbaar (Dimmer niet inbegrepen)

  • Dimbaar
  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

Spectrabox UFO 200 White

De Spectrabox UFO White is voorzien van een Dual White groei & bloei plantenspectrum, wat zeer rustig aan de ogen is. Hierdoor is de Spectrabox UFO White ideaal voor belichten van planten in verblijfsgebieden. 

Optische lenzen

De Spectrabox UFO Serie is uitgerust met 120° lenzen (90° optioneel) waarmee zowel een brede afstraling als een krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd. Hierdoor worden ook de onderste buds optimaal belicht, ook bij langere gewassen! Daarnaast is het volledige plantspectrum al actief op een afstand van 100mm, waardoor tot vlak boven het gewas worden belicht, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke LEDs mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.
Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht!

0 - 100% Dimbaar

De Spectrabox UFO White is uitgevoerd met een 0 - 100% dim aansturing. Een eenvoudige LED Dimmer wordt optioneel aangeboden.  Ook kan de Spectrabox UFO met 0-10V LED Controllers worden aangestuurd.

Met een dimmer kan de lichtintensiteit worden afgestemd op de behoefte van planten in elke fase van de belichtingscyclus. Gedurende de groei hebben planten minder licht nodig, waardoor met een dimmer stroom kan worden bespaard.
Zonder dimmer (dus op vol vermogen) heeft de Spectrabox UFO gedurende de groeiperiode een 40 - 50% grotere 'footprint' dan tijdens de bloeiperiode.

100% geluidloos

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen is de Spectrabox UFO geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de Spectrabox UFO nog zuiniger in gebruik is.

Een bijkomend voordeel is dat de Spectrabox UFO door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte behuizing

De Spectrabox UFO is geheel waterdicht uitgevoerd met hoge waterproof waarde van IP66. Door zijn stevige aluminium behuizing is de Spectrabox UFO zeer degelijk en robuust! En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur, waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Bekijk grote afbeelding: Spectrabox UFO

Garantie

Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en de degelijke waterdichte behuizing is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de Spectrabox UFO 200 White voorzien van 3 jaar volledige garantie.

Spectrabox service Kweekotheek

✔ 30 dagen zichttermijn
✔ Gratis verzending
✔ Gratis retour

Unieke productcode (UPC)1019
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 123,93
Prijs (incl. btw)€ 149,95
BTW hoog (21%)€ 26,02
Beschikbaarheid Op voorraad (19 beschikbaar)
Afmetingen Ø 260x140 mm
Afstandsbediening Nee
Google Shopping Ja
Hoogte boven het gewas > 50mm
App control Nee
Bijzonderheden Dimbaar, Passief gekoeld, Waterdicht
Garantie 3 jaar
Gewicht 2,7 Kg
LED diode Seoul 3030
Merk Led Flower Growlights
Belichtbaar oppervlak 1.00 > 5.00 m2
Optische lens 120° standaard | 90° optioneel
Stroomverbruik 200 Watt
Timer Nee
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Koeling Passief gekoeld
Model SBU200W
Oorspronkelijke prijs 179,5
Vermogen 200,0
Download Specs_SBU200W.pdf
PAR photon flux LED efficiëntie 2,4 μmol/J
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.