360W Spectrabox Pro 6


De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met LEDs die zijn geselecteerd op kwaliteit en lichtkracht. De "bloeileds" geven maar liefst 2,95 μmol PAR licht per opgenomen Watt! Hiermee behoort de Spectrabox Pro 6 tot de krachtigste LED kweeklampen!

Eigenschappen 360W Spectrabox Pro 6:

✔ Groeien & bloeien
✔ Matcht goed met kweektent van 100x100 cm
✔ 360W LED lichtkracht | 2,25 µmol/J | 232 Watt stroomverbruik

Spectrabox service Kweekotheek:

✔ 30 dagen zichttermijn
✔ Gratis verzending
✔ Gratis retour

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Spectrabox Pro 6 | 360W LED kweeklamp

De Spectrabox Professional serie van Led Flower Growlights (LFG) is een energiezuinig, duurzaam en brandveilig belichtingssysteem voor de binnenteelt.

High-power LEDs

De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met CREE & HPO LEDs. Deze high-power LEDs zijn geselecteerd op kwaliteit en lichtkracht, waarbij de 660nm HPO "bloeileds" maar liefst 2,95 μmol per opgenomen Watt afgeven! Hiermee behoort de Spectrabox Pro 6 tot de krachtigste LED kweeklampen.

Dual-beam lenzen

De Spectrabox Pro 6 is uitgerust met Dual-beam lenzen. De lenzen zijn elk voorzien van 3W of 5W high-power LEDs, waardoor een optimale lichtspreiding & lichtpenetratie wordt gerealiseerd. Tevens kan met de Dual-beam lenzen tot vlak boven het gewas worden belicht terwijl de planten het volledige lichtspectrum ontvangen, ideaal voor het belichten in kweektenten. 

Het grote voordeel van vlak boven het gewas kunnen belichten is de enorme toename van de lichtkracht. De lichtintensiteit neemt namelijk kwadratisch toe met de afstand, dus wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, krijgen planten viermaal zoveel licht! Bij veel LED kweeklampen dient de afstand tussen lamp en gewas minimaal 25 cm te zijn voordat alle lichtkleuren van de afzonderlijke leds mixen en er dus een volledig lichtspectrum is.

Flower Booster

De 360W Spectrabox Pro 6 is voorzien van een Flower Booster schakelaar, welke handmatig kan worden omgezet wanneer wordt overgegaan naar de bloeifase. Deze simpele bediening en de plug & play installatie maakt het werken met de Spectrabox Pro 6 zeer eenvoudig.

Silent fans

De leds worden actief gekoeld met zeer stille Ultra Silent fans, waardoor de Spectrabox Pro 6 tot de stilste in zijn klasse behoort. Alleen passief gekoelde LED kweeklampen zijn stiller, daar deze helemaal geen geluid produceren.

Aluminium behuizing

Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag panelen voelt de Spectrabox Pro 6 robuust en degelijk aan. En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Garantie & Service

Op de 360W Spectrabox Pro 6 zit 2 jaar volledige garantie.
Daarnaast is de Spectrabox Pro serie modulair opgebouwd. Dit maakt service en een eventuele toekomstige update* naar het nieuwste model zeer eenvoudig, ook na de garantieperiode. 
* Neem voor meer informatie over het updaten van uw Spectrabox Pro contact met ons op. Update mogelijk voor modeljaren 2013 - 2019.

Specificaties

Download: Specificaties 360W Spectrabox Pro 6

Bekijk grote afbeelding: 360W Spectrabox Pro 6

Unieke productcode (UPC)1003
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 338,76
Prijs (incl. btw)€ 409,90
BTW hoog (21%)€ 71,14
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Google Shopping Nee
Aantal LEDS 120 stuks
Afmetingen 370*370*70mm
Afstandsbediening Nee
App control Nee
Conditie Nieuw
Garantie 2 jaar
Gewicht 4.3 Kg
Hoogte boven het gewas 0.05 > 2.00 m1 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Aantal ventilatoren 4 fans
LED diode CREE & HPO | 3W & 5W
Levensduur Langer dan 5 jaar
Merk Led Flower Growlights
Belichtbaar oppervlak 0.80 > 16.00 m2 (afhankelijk van lichtbehoefte)
Optische lens Dual-beam
PAR photon flux ~ 2,25 μmol /W
Stroomverbruik ~ 232 Watt
Timer Nee
Koeling Actief gekoeld
Model SB360Pro-6
Vermogen 360,0
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Download Specs_360W_Spectrabox_Pro.pdf
EAN 7436957540512
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten