ScrogMaster 400


De ScrogMaster 400 is voorzien van 3W en 5W LEDs gecombineerd met krachtige 10W full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd.

Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen!

Laat deze kans niet liggen, want op = op!

  • Passief gekoeld
  • Waterdicht

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

400W ScrogMaster

De nieuwe ScrogMaster maakt het mogelijk om tot vlak boven de planten te belichten, waarbij de lichtintensiteit over gehele belichte oppervlak nagenoeg gelijk is.
De ScrogMaster is voorzien van speciaal voor plantbelichting ontwikkelde 10W full-spectrum COB leds gecombineerd met 5W en 3W LED's. De Krachtige COB en 5W leds leds dragen bij tot een zeer krachtige dieptestraling. De onderlinge afstand tussen de LED Bars kan naar wens worden ingesteld om de afgestraalde lichtsterkte te bepalen of om bijvoorbeeld een bepaald oppervlak extra te belichten.

Het vlak boven het gewas gelijkmatig kunnen belichten maakt de ScrogMaster tot de krachtigste en meest efficiënte manier van LED plantbelichting! Hoe dit komt?

Hoe kleiner de afstand tussen de led's en het gewas, des te krachtiger het licht is. De lichtintensiteit neemt bij led belichting kwadratisch af met de afstand. Dit houdt in dat wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, planten viermaal zoveel licht krijgen!

Een ander groot voordeel van de ScrogMaster is dat deze slechts beperkt warmte afgeeft en deze warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak verdeelt. Tevens is de ScrogMaster geheel stil, dit in tegenstelling tot andere LED kweeklampen. De led's worden namelijk passief gekoeld door het aluminium frame van de LED bars en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren.

Unieke productcode (UPC)10261
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 544,63
Prijs (incl. btw)€ 659,00
BTW hoog (21%)€ 114,37
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
PAR photon flux 2,30 µmol/J
LED diode 10W COB, 5W, 3W
Bijzonderheden Passief gekoeld, Waterdicht
Aantal LEDS 24*10W COB + 24*5W + 72*3W
Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Download hl400sm_1.pdf
Google Shopping Nee
Vermogen 400,0
Model HL400SM
Koeling Passief gekoeld
Timer Nee
Stroomverbruik ~ 240 Watt
Optische lens 105 graden
Belichtbaar oppervlak 0.90 > 1.70 m2
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 5 jaar
Hoogte boven het gewas 0.10 > 0.30 cm
Gewicht 10 Kg
Garantie 2 jaar*
App control Nee
Afstandsbediening Nee
Afmetingen 590 * 900 * 150 mm
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.