Kweekset XXL | 240x120


Bent u op zoek naar een compleet ingerichte grote kweektent voorzien van LED of CMH belichting? Dan is de Kweekset XXL misschien iets voor u!

Voor deze grote kweektent van 240x120cm hebben wij een aantal krachtige kweeklampen geselecteerd. Of u nu kiest voor CMH belichting LED belichting met een Spectrabox of ScrogMaster, het eindproduct is vanwege het full-spectrum licht van deze lampen van zeer hoge kwaliteit.

De Kweekset XXL is voorzien een krachtige 530 m3 HortiFan 2-standen ventilatiesysteem met Can 600 koolstoffilter.

Een kweekbril, clipfan(s) en/of starterspakket is optioneel te bestellen (CtrL toets).

Kweektent compleet | kweekset XXL

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweektent XXL kweek je thuis veilig en zorgeloos je planten en kruiden. Geschikt voor de professionele en hobby kweker.

De Kweekset XXL wordt geleverd met een krachting HortiFan beluchtingssysteem met bijpassen Can koolstoffilter.

De verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld door een tijdklok. Een 160mmm inline ventilator met filter combinatie voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of aeroponics

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of op hydro, met de Kweekset XXL kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow 120 aeroponics systeem, waarvan 2 stuks perfect passen in een kweektent van 240x120 cm. Vanwege de hoogte van 215cm is een combinatie met Hogedruk kweeklampen als de 630W CMH ook zeer geschikt.

Veilig en degelijk

Alle materialen van deze kweekset zijn van goede kwalitatief. De kweekset is licht en lucht dicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De Kweekset XXL bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik. 

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie CMH en LED kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 240x120 cm. De keuze van de lamp is verder geheel aan u.

 

Wij wensen u alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5155
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 1.156,20
Prijs (incl. btw)€ 1.399,00
BTW hoog (21%)€ 242,80
Beschikbaarheid Beschikbaar
Clipfan Optioneel
Garantie 3 jaar*
Kweektent Phantom 240W DeLuxe
Geurfilter Can 600m3/h
Ventilatie Hortifan 530 m3/h | 160mm - 2 standen
Ophangsysteem Garden HighPro 48 Kg
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok Brennenstuhl MT
Afmetingen 240x120x215cm
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Klimaatmeter GH hortimeter Medium
Google Shopping Ja
Conditie Nieuw
Bevestigingsmiddelen inbegrepen
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten