Kweekset XS | 60x60


De Kweekset XS is zeer geschikt voor de kleine hobby kweker die in een Micro Kweekopstelling planten wil kweken.

In de Kweekset XS kunt u uw gewassen in een zelfregulerende afgesloten kweekopstelling op een energiezuinige en brandveilige manier laten groeien en bloeien.

Wij hebben diverse LED kweeklampen geselecteerd welke geschikt zijn om een oppervlak van 60x60 cm te belichten. Onderstaand kunt u een keuze maken uit deze LED kweeklampen.

Een kweekbril, clipfan(s) en/of starterspakket is optioneel te bestellen (CtrL toets).
Ook een bijpassend Prima Klima Mini koolstoffilter kan los worden bijbesteld.

Kweektent compleet | Kweekset XS

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweekset XS kweek je thuis veilig en zorgeloos je planten en kruiden. Geschikt voor starter of kleine hobby kweker.

De Kweekset XS wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem. Last van ongewenste geuren? Een bijpassende Prima Klima koolstoffilter wordt optioneel aangeboden.

De verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld door een tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponic, met de Kweekset XS kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow 60 hydroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 60x60cm.

Veilig en degelijk

Alle materialen van deze Kweekset zijn van goede kwalitatief. De kweektent is licht en lucht dicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De kweekset XS bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB. 

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 60x60 cm. De keuze van de lamp is verder geheel aan u.

 

Wij wensen u alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5151
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 197,52
Prijs (incl. btw)€ 239,00
BTW hoog (21%)€ 41,48
Beschikbaarheid Beschikbaar
Klimaatmeter GH hortimeter Basic
Verlichting Naar keuze uit selectie
Ventilatie Garden HighPro 200 m³ / uur
Tijdklok Brennenstuhl MT-20
Afmetingen 60*60*160cm
Ophangsysteem GH lighthanger (5kg)
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Kweektent Phantom 60 Deluxe
Irrigatie Niet inbegrepen
Google Shopping Ja
Geurfilter Optioneel
Garantie 1 jaar*
Conditie Nieuw
Clipfan Niet inbegrepen
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten