Kweekset XXL | 150x150


Bent je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent om zo efficiënt mogelijk een hoogwaardig eindproduct te realiseren? Dan is de Kweekset XXL wellicht een goede keuze! De Kweekset XXL is voorzien van:

 Kweekoppervlak van 150x150 x 200 cm hoog;
 Fan & Filter combinatie naar keuze;
 CMH of LED kweeklamp naar keuze!

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweekset XXL | Kweektent 150x150 compleet

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. De Kweekset XXL is geschikt voor hobby en professionele kweker die efficiëntie hoog in het vaandel hebben, want efficiënter kweken dan met een ScrogMaster gaat het niet worden!

Aarde, steenwol of aeroponics

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of aeroponics, met de Kweekset XXL kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je het Flow & Grow 150 aeroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 150x150 cm.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset XXL zijn van goede kwaliteit. De kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie (lampen 2 - 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De kweekset XXL bouw je in een uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB.

Keuze Fan & Filter

De Kweekset XXL wordt geleverd met een 2-standen buisventilator met Can koolstoffilter. Bij de keuze voor met name de CMH kweeklamp, adviseren wij een upgrade naar een zwaardere Fan & Filter combinatie.

De 125mm of 160mm (530m3/h) HortiFan zorgt voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht. Het Can koolstoffilter zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet.

Keuze Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 150x150 cm. Onze keuze in deze .. de ScrogMaster 1200!

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5156
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 742,98
Prijs (incl. btw)€ 899,00
BTW hoog (21%)€ 156,02
Beschikbaarheid Beschikbaar
Ophangsysteem Garden HighPro 68 Kg
Afmetingen 150x150 x 215cm
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Conditie Nieuw
Irrigatie Niet inbegrepen
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok Brennenstuhl MZ-20
Clipfan Optioneel
Garantie 3jaar*
Klimaatmeter Garden HighPro Medium
Geurfilter Koolstoffilter | 280 - 600 m3/h naar keuze
Google Shopping Ja
Ventilatie Buisventilator | 125mm of 160mm naar keuze
EAN 7436957547559
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten