Kweekset L | 120x120


Bent je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent met een zeer krachtige LED kweeklamp of CMH armatuur? Dan is de Kweekset L wellicht een goede keuze! De Kweekset L is voorzien van:

 Phantom 120 DeLuxe kweektent;
 kweekoppervlak van 120x120 cm;
 Fan & Filter combinatie naar keuze;
 Hoogwaardige LED kweeklamp naar keuze!

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweektent compleet | Kweekset L

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. De Kweekset L is geschikt voor hobby en professionele kweker om veilig en zorgeloos planten te kweken. 

Phantom kweektent

De Phantom Deluxe is 100% lichtdicht en is voorzien van een hederwitte binnenkant, voor een optimale lichtreflectie. Door zijn zeer sterke 600D tentdoek en Ø19 dikke tentstokken heeft de Phantom 120 DeLuxe een draagkracht van 75Kg! Door zijn extra hoogte (215cm) kunnen hoge planten worden gekweekt en/of maakt het toepassen van een hydrosysteem eenvoudiger.

Aarde, steenwol of aeroponics

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of aeroponics, met de Kweekset L kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je het Flow & Grow 120 aeroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 120x120 cm.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset L zijn van goede kwaliteit. De kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie (lampen 2 - 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De kweekset L bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB.

Keuze Fan & Filter

De Kweekset L wordt geleverd met een HortiFan beluchtingssysteem met Can koolstoffilter. Bij de keuze voor met name de CMH kweeklamp, adviseren wij een upgrade naar een zwaardere Fan & Filter combinatie.

De 125mm of 160mm (530m3/h) ProFan of HortiFan zorgt voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht. Het Can koolstoffilter zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet.

Keuze Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 120x120 cm.

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5157
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 602,48
Prijs (incl. btw)€ 729,00
BTW hoog (21%)€ 126,52
Beschikbaarheid Beschikbaar
Kweektent Phantom 120 Deluxe
Ventilatie Hortifan 2-standen | 125mm of 160mm naar keuze
Geurfilter Can Lite filter | Lite 300, 425 of 600 o.g. naar keuze
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok Brennenstuhl MT-20
Afmetingen 120x120x215cm
Ophangsysteem Garden HighPro 68 Kg
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Klimaatmeter Hortimeter GH Medium
Irrigatie Niet inbegrepen
Google Shopping Ja
Garantie 2 jaar*
Conditie Nieuw
Clipfan optioneel
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten