Kweekset XL | 120x120


Bent je op zoek naar een compleet ingerichte kweektent met een zeer krachtige LED kweeklamp of CMH armatuur? Dan is de Kweekset XL wellicht een goede keuze! De Kweekset XL is voorzien van:

 Phantom 120 DeLuxe kweektent;
 kweekoppervlak van 120x120 cm;
 Fan & Filter combinatie naar keuze;
 Hoogwaardige LED kweeklamp naar keuze!

Een kweekbril, clipfan(s) en/of LED starterspakket is optioneel te bestellen.
(voor aanvinken van meerdere opties, gebruik Ctrl toets van toetsenbord)

Kweekset XL | Kweektent 120x120 compleet 

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. De Kweekset XL is geschikt voor hobby en professionele kweker om veilig en zorgeloos planten te kweken. 

Phantom kweektent

De Phantom Deluxe is 100% lichtdicht en is voorzien van een hederwitte binnenkant, voor een optimale lichtreflectie. Door zijn zeer sterke 600D tentdoek en Ø19 dikke tentstokken heeft de Phantom 120 DeLuxe een draagkracht van 75Kg! Door zijn extra hoogte (215cm) kunnen hoge planten worden gekweekt en/of maakt het toepassen van een hydrosysteem eenvoudiger.

Aarde, steenwol of aeroponics

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of aeroponics, met de Kweekset XL kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je het Flow & Grow 120 aeroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 120x120 cm.

Veilig en duurzaam

Alle materialen van de Kweekset XL zijn van goede kwaliteit. De kweektent is lucht- en lichtdicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie (lampen 2 - 3 jaar). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudige montage

De kweekset XL bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB.

Keuze Fan & Filter

De Kweekset XL wordt geleverd met een 280 m3/h Inline Fan met Can koolstoffilter. Bij de keuze voor de krachtige ScrogMaster PRO 1200 adviseren wij een upgrade naar een zwaardere HortiFan & Filter combinatie.

De 125mm of 160mm (530m3/h) Fans zorgen voor de afvoer van de door de planten gebruikte lucht. Het Can koolstoffilter zuivert deze lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht kunnen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat worden opengezet.

Keuze Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 120x120 cm.

Wij wensen je alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5157
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 635,54
Prijs (incl. btw)€ 769,00
BTW hoog (21%)€ 133,46
Beschikbaarheid Beschikbaar
Ventilatie 280 - 530 m3/h fan naar keuze
Verlichting LED kweeklamp naar keuze
Garantie 1 jaar (* LED lamp tot 5 jaar)
Afmetingen 120x120 x 215cm
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Conditie Nieuw
Google Shopping Ja
Klimaatmeter Hortimeter GH Medium
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Clipfan optioneel
Tijdklok Brennenstuhl MZ-20
Ophangsysteem Garden HighPro 68 Kg
Geurfilter 300 - 600 m3/h koolstoffilter naar keuze
EAN 7436957547542
Kweektent Phantom 120 Deluxe
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten