Kweekset M | 90x90


De Kweekset M is voorzien van de nieuwe Secret Jardin Darkstreet R4 kweektent van 90x90 cm en een hoogte van 1,78 cm.

De geselecteerde CMH en LED kweeklampen waaruit kan worden gekozen zijn afgestemd op het vloeroppervlak van 90x90cm.

Daarnaast kan er worden gekozen voor een passende Fan + Filter combinatie. Vooral bij CMH belichting kan de temperatuur in de kweektent behoorlijk oplopen en is een upgrade naar een zwaarder ventilatie systeem zeker aan te raden.

Kweekset M

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweekset M kweek je op een energiezuinige en brandveilige manier geheel zorgeloos je (medicinale) planten en/of kruiden.

De Kweekset wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem van voldoende capaciteit. Ongewenste geuren worden weggefilterd door het meegeleverde koolstoffilter.

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door een tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponic, met de Kweekset M kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow 90 hydroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 90x90 cm.

Veilig en degelijk

Alle materialen van deze Kweekset zijn van goede kwalitatief. De kweektent is licht en lucht dicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudig

De kweekset M bouw je in een uurtje op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB. 

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie CMH en LED kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 90x90 cm. De keuze van de lamp is verder geheel aan u.

 

Wij wensen u alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5153
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 313,22
Prijs (incl. btw)€ 379,00
BTW hoog (21%)€ 65,78
Beschikbaarheid Beschikbaar
Verlichting Naar keuze uit selectie
Ventilatie Naar keuze uit selectie
Tijdklok Brennenstuhl MT20
Afmetingen 90x90x178cm
Plant net WebIt 90
Ophangsysteem GH lighthanger
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 3 slangenklemmen
Kweektent Secret Jardin DS90 R4.0 (nieuw model)
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Irrigatie Optioneel
Google Shopping Ja
Geurfilter Inbegrepen
Garantie 2 jaar*
Clipfan Optioneel
Bevestigingsmiddelen Inbegrepen
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten