Kweekset XXL | 240x120


Bent u op zoek naar een compleet ingerichte grote kweektent voorzien van LED belichting? Dan is de Kweekset XXL de ideale oplossing voor u!

Met 4 stuks 270W Spectrabox Pro 6 kweeklampen wordt het gehele oppervlak van 240x120 cm zeer egaal belicht.

Voor meer power kan ook voor onderstaande kweeklampen worden gekozen; 630W CMH Light System of 900W Spectrabox XTR of de optimale belichting van 600W ScrogMaster; (per set van 2 stuks).

De Kweekset XXL is voorzien een SMS Smart gestuurd ventilatiesysteem.

Kweekset XXL

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweektent XXL kweek je thuis veilig en zorgeloos je planten en kruiden. Geschikt voor de professionele en hobby kweker.

De Kweekset XXL wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem. Last van ongewenste geuren; een bijpassen koolstoffilter wordt optioneel aangeboden.

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door een tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of op hydro, met de Kweekset XXL kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow 120 aeroponics systeem, waarvan 2 stuks perfect passen in een kweektent van 240x120 cm. Vanwege de hoogte van 215cm is een combinatie met Hogedruk kweeklampen als de 630W CMH ook zeer geschikt.

Veilig en degelijk

Alle materialen van deze kweekset zijn van goede kwalitatief. De kweekset is licht en lucht dicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudig

De Kweekset XXL bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik. 

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie CMH en LED kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 240x120 cm. De keuze van de lamp is verder geheel aan u.

 

Wij wensen u alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Unieke productcode (UPC)5155
ProducttypeKweektent compleet
Prijs (excl. btw)€ 1.073,55
Prijs (incl. btw)€ 1.299,00
BTW hoog (21%)€ 225,45
Beschikbaarheid Beschikbaar
Ventilatie Hortifan HF125P | 248 - 284 m3 (2 standen) & SMS - Smart controller & thermostaat
Ophangsysteem Garden HighPro 48 Kg
Verlichting Naar keuze uit selectie
Tijdklok Brennenstuhl MT
Afmetingen 240x120x215cm
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Kweektent Phantom 240W Regular
Klimaatmeter GH hortimeter Medium
Irrigatie Niet inbegrepen
Google Shopping Ja
Geurfilter Prima Klima 360 - 480 m3
Garantie 2 jaar*
Conditie Nieuw
Clipfan optioneel
Bevestigingsmiddelen inbegrepen
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Aanbevolen producten