Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Kweekset S | 80x80

Kweektent compleet met UFO of Spectrabox LED kweeklamp

Meer afbeeldingen

  • Kweektent compleet met UFO of Spectrabox LED kweeklamp
  • 180W Spectrabox Pro 6
  • Phantom 80 Regular
  • Kweekset S | 80x80 cm
Kweekset S | 80x80

Vanaf: € 329,00

Totaalprijs: € 329,00

Stel een vraag

De Kweekset S is ideaal om voor eigen gebruik medicinale planten te kweken in een klimaat beheersbare afgesloten kweekopstelling welke energiezuinig en brandveilig is.


De Kweekset S is voorzien van een zeer degelijke Phantom 80 kweektent met een vloeroppervlak van 80x80 cm en een hoogte van 180 cm.


Wij hebben diverse LED kweeklampen geselecteerd welke geschikt zijn voor de Phantom 80 kweektent. Onderstaand kunt u een keuze maken uit deze LED kweeklampen.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Kweekset S

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweekset S kweek je thuis veilig en zorgeloos je planten en kruiden. Zeer geschikt voor het kweken van medicinale planten.

De Kweekset S wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem. Last van ongewenste geuren; een bijpassend koolstoffilter wordt optioneel aangeboden.

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door een tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponic, met de Kweekset S kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow 60 hydroponics systeem, geschikt voor een kweektent van 80x80 cm.

Veilig en degelijk

Alle materialen van deze Kweekset zijn van goede kwalitatief. De kweektent is licht en lucht dicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudig

De kweekset S bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB. 

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 80x80 cm. De keuze van de lamp is verder geheel aan u.

 

Wij wensen u alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Extra informatie

Extra informatie

Staat Nieuw
Kweektent Phantom 80 Regular
Afmetingen 80x80x180cm
Ventilatie Garden HighPro 200 m³ / uur
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Clipfan Niet inbegrepen
Tijdklok Brennenstuhl MT-20
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Bevestigingsmiddelen inbegrepen
Ophangsysteem GH lighthanger (5kg)
Irrigatie Niet inbegrepen
Geurfilter Prima Klima K2600-mini
Verlichting Naar keuze uit selectie
Garantie 1 jaar*
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten