Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Kweekset Basic

Kweekset Basic

Meer afbeeldingen

  • Kweekset Basic
  • Darkstreet DS90 R3.0
  • Kweektent Compleet
  • 360W Spectrabox Pro 5
Kweekset Basic

Vanaf: € 499,00

Totaalprijs: € 499,00

Stel een vraag (1)

De Kweekset Basic is samengesteld voor de hobby kweker die wil starten met een goede basis.


Deze compleet ingerichte kweektent is een energiezuinige en brandveilige basis voor het groeien en bloeien van uw planten en wordt geleverd met een LED kweeklamp naar keuze!Een bijpassend Prima Klima K2600 mini koolstoffilter kan los worden bijbesteld, zie onderstaande "Verwante producten"

Beschrijving

Details

Kweekset Basic

Deze compleet ingerichte kweektent is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Kweekset Basic kweek je thuis veilig en zorgeloos je planten en kruiden. Geschikt voor de hobby kweker.

De Kweekset Basic wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem. Last van ongewenste geuren; een bijpassen Prima Klima koolstoffilter wordt optioneel aangeboden.

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door een tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Voor de aanvoer van verse lucht zorgen 2 afsluitbare gaasvensters en/of een luchtslang inlaat.

Aarde, steenwol of hydro

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of op hydro, met de Kweekset Basic kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydro-systeem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je de Flow & Grow 90 hydroponics systeem, speciaal voor een kweektent van 90x90cm.

Veilig en degelijk

Alle materialen van deze kweekset zijn van goede kwalitatief. De kweekset is licht en lucht dicht en natuurlijk voorzien van een waterdichte bodem. De elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit. 

Eenvoudig

De Kweekset Basic bouw je in een half uur op (zonder gereedschap) en is zeer eenvoudig in gebruik en ook behoorlijk stil, ze produceert slechts 50dB. 

Kweekverlichting

Natuurlijk mag de verlichting niet ontbreken. Daarom hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld welke goed passen bij het belichtingsoppervlak van 90 * 90 cm. De keuze van de lamp is verder geheel aan u.

 

Wij wensen u alvast veel kweekplezier met deze mooie kweekset!

Extra informatie

Extra informatie

Staat Nieuw
Kweektent Secret Jardin DS90 R3.0 (nieuw model!)
Afmetingen 90x90x170cm
Ventilatie Garden HighPro 200 m³ / uur
Luchtslang Combiconnect 1.5 meter incl. 2 slangenklemmen
Clipfan Niet inbegrepen
Tijdklok Brennenstuhl MT-20
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Bevestigingsmiddelen Ophanghaken t.b.v. lamp, fan, filter
Ophangsysteem Garden HighPro 48 Kg
Plant net WebIT scrognet
Irrigatie Niet inbegrepen
Geurfilter Optioneel
Verlichting Naar keuze uit selectie
Garantie 1 jaar*
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Is de kweektent (compleet) ook leverbaar in andere combinaties?

We hebben alle combinaties zorgvuldig samengesteld, maar het kan natuurlijk zijn dat dit voor u niet toereikend is.

Neem in dat geval gerust geheel vrijblijvend contact met ons op en vermeld uw wensen / aanpassingen,  zodat we U een passende aanbieding kunnen doen, waar U geheel tevreden mee zult zijn

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten