Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

ScrogMaster 400W

400W ScrogMaster

Meer afbeeldingen

  • 400W ScrogMaster
  • HL400SM
  • 400W ScrogMaster detail
  • 400W ScrogMaster on
ScrogMaster 400W
€ 659,00
Stel een vraag
De nieuwe 400W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd.

Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen!
Beschrijving

Details

400W ScrogMaster

De nieuwe ScrogMaster maakt het mogelijk om tot vlak boven de planten te belichten, waarbij de lichtintensiteit over gehele belichte oppervlak nagenoeg gelijk is.
De ScrogMaster is voorzien van speciaal voor plantbelichting ontwikkelde full-spectrum COB leds gecombineerd met 5W en 3W LED's. De Krachtige COB en 5W leds leds dragen bij tot een zeer krachtige dieptestraling. De 400W Hortilight ScrogMaster is voorzien van 4 LED Bars van elk 100W. De onderlinge afstand tussen de LED Bars kan naar wens worden ingesteld om de afgestraalde lichtsterkte te bepalen of om bijvoorbeeld een bepaald oppervlak extra te belichten.

Het vlak boven het gewas gelijkmatig kunnen belichten maakt de ScrogMaster tot de krachtigste en meest efficiënte manier van LED plantbelichting! Hoe dit komt?

Hoe kleiner de afstand tussen de led's en het gewas, des te krachtiger het licht is. De lichtintensiteit neemt bij led belichting kwadratisch af met de afstand. Dit houdt in dat wanneer de afstand wordt verkleint van 30cm naar 15cm, planten viermaal zoveel licht krijgen!

Een ander groot voordeel van de ScrogMaster is dat deze slechts beperkt warmte afgeeft en deze warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak verdeelt. Tevens is de ScrogMaster geheel stil, dit in tegenstelling tot andere LED kweeklampen. De led's worden namelijk passief gekoeld door het aluminium frame van de LED bars en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren.

Extra informatie

Extra informatie

Toepassing Groei & Bloei, Bloei, Groei
Bijzonderheden Passief gekoeld, Waterdicht
Merk Hortilight
Vermogen 400Watt
Model HL400SM
Aantal LEDS 24 COB + 24 * 5W + 72 * 3W
LED diode COB, 5W, 3W
Optische lens 105 graden
PAR foton flux N/B
Hoogte boven het gewas 0.10 > 0.30 cm
Belichtbaar oppervlak 0.90 > 1.70 m2
Stroomverbruik ~ 240 Watt
Afmetingen 590 * 900 * 150 mm
Gewicht 10 Kg
Koeling Passief gekoeld
Levensduur Langer dan 5 jaar
Garantie 2 jaar*
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File Manual 400W ScrogMaster Grootte: (1.27 MB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten