Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Kweeklampen

kweekverlichting

Als specialist op het gebied van energiezuinige en duurzame kweekverlichting bieden wij een breed assortiment lichtsystemen voor plantbelichting waaronder; HPS, Plasma, CMH, Inductie, T-Neon en LED.


Met het nevenstaande filter kunt u selecteren welke kweeklampen uit ons assortiment het beste bij uw wensen aansluiten.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41-50 of 68

 1. 600W Green Power
  € 84,00
  De prijs van de 600W Green Power lamp is per twee stuks! De Philips 600W Green Power is een van de meest geschikte Hoge druklampen om mee te kweken. Meer info
 2. LED Strip groei en bloei | 100cm
  € 47,50
  De 16 Watt 100cm lange LED Strip is geschikt voor het kweken van zowel groeiende als bloeiende planten. Met zijn slanke vormgeving kan er met deze energiezuinige lichtbron tot direct boven het gewas worden belicht. Tevens is deze led strip eenvoudig te monteren in een kweekunit of lagenteelt. Meer info
 3. 80W LED Driver
  € 52,50
  De 80W LED Driver kan meerdere LED Strips aansturen. Het totale Wattage van de LED Strips tezamen mag niet hoger zijn dan 72 Watt. Meer info
 4. Hortilight LED spot
  € 59,90

  De 15W LED spot Grow is geschikt voor het belichten van stekken, alsmede gedurende de gehele voorgroei. Door zijn krachtige dieptestraling kan zelfs een kleine moederplant worden belicht.

  Meer info
 5. 40W LED Tube Flower

  Normale prijs: € 89,90

  Special Price € 79,90

  De 40 Watt LED Tube Flower is voorzien van een lichtspectrum specifiek voor het bijlichten gedurende de bloeiperiode. De LED Tube kan zowel boven als tussen de gewassen worden geplaatst om zo meer opbrengst te genereren.

  De 40W LED Tubes kunnen onderling worden doorverbonden tot maximaal 3 stuks.

  Meer info
 6. Sulphur Plasma Lamp
  € 1.990,00
  Eindelijk is het zover, een echte Sulphur Plasma kweeklamp die redelijk betaalbaar is. Het is een 1000W plasmalamp voorzien van een lichtspectrum, speciaal voor belichting van kweekruimtes zonder daglichttoetreding. Voor toepassing in de glastuinbouw alsook voor het optimaliseren van het dierenwelzijn in stallen is een ander lichtspectrum beschikbaar. Neem voor prijzen en levertijden voor deze varianten contact met ons op. Meer info
 7. 400W Philips Agro
  € 50,00
  De prijs van de 400W Agro is per twee stuks! De Philips 400W Agro is een zeer geschikte hogedruk lamp om mee te kweken. Meer info
 8. 90W Hortilight groei en bloei | 60cm LED Bar
  € 149,90

  De krachtige 90 Watt LED Bar 2.1 van Hortilight is een compacte lichtbron voor het belichten van planten gedurende de gehele plantcyclus, zowel groei als bloei.

  Omdat de LED Bar 2.1 uit twee led balken van 60cm bestaat kan deze toegepast worden in kleinere kweekruimten als kweekkasten en kweektenten.

  Meer info
 9. Hortilight 630W CMH Grow
  € 129,00
  De 630W CMH Grow kweeklamp van Hortilight laat uw moeders er fantastisch bij staan en presteert beter dan een standaard 1000W MH of Kwik lamp. Naast dit veel hogere rendement gaan Ceramic MH kweeklampen tot 4 keer langer mee dan HPS lampen! Alleen maar voordelen? Dat niet, de lamp is een stuk prijziger en ook de speciale ballast is duurder, maar deze extra kosten zijn binnen no-time terugverdiend. Meer info
 10. 520W Spectrabox Gold 4S
  € 559,00

  De nieuwe 520W Spectrabox Gold is een regelrecht powerhouse! De Spectrabox Gold 4S is voorzien van 3W OSRAM leds en krachtige 5W Hybrid COB leds gecombineerd met high-beam lenzen, waarmee een zeer krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

  De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growht Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum traploos worden ingesteld.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41-50 of 68