Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Kweeklampen

kweekverlichting

Als specialist op het gebied van energiezuinige en duurzame kweekverlichting bieden wij een breed assortiment lichtsystemen voor plantbelichting waaronder; HPS, Plasma, CMH, Inductie, T-Neon en LED.


Met het nevenstaande filter kunt u selecteren welke kweeklampen uit ons assortiment het beste bij uw wensen aansluiten.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 180W Spectrabox Pro 5
  € 229,90

  De 180W Spectrabox Pro 5 is voorzien van Ceramic 3W & 6W High Power LED's. Dual-beam lenzen zorgen voor zowel een goede lichtspreiding als een krachtige dieptestraling, optimaal voor het belichten in kweektenten en kweekkasten.

  Met een duurzaam aluminium frame en krasvaste hamerslag covers voelt de 180W Spectrabox Pro 5 robust en degelijk aan. Natuurlijk uitgevoerd in de gele huiskleur waaraan de Spectrabox al sinds jaar en dag te herkennen is.

  Meer info
 2. 400W Spectrabox Gold 4S
  € 439,00

  De nieuwe 400W Spectrabox Gold is een regelrecht powerhouse! De Spectrabox Gold 4S is voorzien van 3W OSRAM leds en krachtige 5W Hybrid COB leds gecombineerd met high-beam lenzen, waarmee een zeer krachtige dieptestraling wordt gerealiseerd. Hierdoor worden de onderste toppen optimaal belicht, ook bij langere gewassen!

  De Spectrabox Gold is uitgevoerd met Yield & Growth Spectrum Controllers. Met deze twee regelaars kunnen het groeideel en het bloeideel van het lichtspectrum traploos worden ingesteld.

  Meer info
 3. 9W LED Strip Grow | 50cm
  € 32,50
  De 9 Watt LED Strip Grow van Hortilight is een energiezuinige lichtbron voor het belichten van kruiden, kiemgroenten en zaailingen. Met zijn slanke vormgeving is deze 50cm lange LED Strip toe te passen in elke kweekunit of eenvoudig te monteren in een sprouter. Meer info
 4. Hortilight LED Bar | 90W groei en bloei
  € 139,90

  De 90W LED Bar van Hortilight is een krachtige en compacte lichtbron voor het belichten gedurende de gehele plantcyclus (groei en bloei).

  De 90W LED Bar kan dienen als hoofdbelichting of als (tijdelijke) bijverlichting wanneer extra licht benodigd is.

  Meer info
 5. HL315CMH-SE

  Normale prijs: € 399,00

  Special Price € 349,90

  Compleet 315 Watt CMH lichtsysteem, inclusief digitale instelbare CMH ballast, 315W CMH (GreenPower) lamp en hoge kwaliteit reflector.

  Belichten met het 315W CMH Light System kan worden vergeleken met een 600W HPS kweeklamp.

  Naast dit veel hogere rendement gaat een Ceramic MH daglichtlamp tot 4 keer langer mee!

  Meer info
 6. 300W Spaarlamp | Groei
  € 57,90
  300W Spaarlamp Groei Meer info
 7. 800W ScrogMaster
  € 1.199,00
  De nieuwe 800W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd. Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen! Meer info
 8. 600W ScrogMaster
  € 929,00
  De nieuwe 600W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd. Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen! Meer info
 9. 400W ScrogMaster
  € 659,00
  De nieuwe 400W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd. Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen! Meer info
 10. 100W HortiLED Bar
  € 174,90

  De 100W LED Bar van Hortilight is een krachtige en compacte lichtbron voor het belichten gedurende de gehele plantcyclus (groei en bloei).

  Met zijn gecombineerde led samenstelling van high power COB leds, 5W Hybrid leds en 3W leds is er een krachtige dieptestraling en met lichtpenetratie tot de onderste buds.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5