Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Kweeklampen

kweekverlichting

Als specialist op het gebied van energiezuinige en duurzame kweekverlichting bieden wij een breed assortiment lichtsystemen voor plantbelichting waaronder; HPS, Plasma, CMH, Inductie, T-Neon en LED.


Met het nevenstaande filter kunt u selecteren welke kweeklampen uit ons assortiment het beste bij uw wensen aansluiten.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Hortilight Sunfactor 90
  € 219,00

  De Hortilight Sunfactor 90 is een high-end LED kweeklamp, voorzien van hoogwaardige onderdelen en geheel vervaardigd uit aluminium. De Hortilight Sunfactor-2 kan worden bediend met een wireless Smart Controller en/of afstandsbediening.

  Meer info
 2. 150W Saturn Dual

  Normale prijs: € 249,90

  Special Price € 189,90

  De 150W Saturn Dual inductielamp heeft een samengesteld lichtspectrum voor zowel groei als bloei. Hierdoor is de 150W Saturn Dual geschikt om gedurende de gehele plantcyslus te worden ingezet.

  Inductielampen zijn extreem duurzaam, waarbij de lamp zelf een levensduur heeft tot 100.000 uur. De 150W Saturn Dual wordt geleverd met een energiezuinige elektronische ballast.

  Meer info
 3. 9W LED Strip Grow | 50cm
  € 32,50
  De 9 Watt LED Strip Grow van Hortilight is een energiezuinige lichtbron voor het belichten van kruiden, kiemgroenten en zaailingen. Met zijn slanke vormgeving is deze 50cm lange LED Strip toe te passen in elke kweekunit of eenvoudig te monteren in een sprouter. Meer info
 4. Hortilight LED Bar | 90W groei en bloei
  € 139,90

  De 90W LED Bar van Hortilight is een krachtige en compacte lichtbron voor het belichten gedurende de gehele plantcyclus (groei en bloei).

  De 90W LED Bar kan dienen als hoofdbelichting of als (tijdelijke) bijverlichting wanneer extra licht benodigd is.

  Meer info
 5. HL315CMH-SE

  Normale prijs: € 399,00

  Special Price € 349,90

  Compleet 315 Watt CMH lichtsysteem, inclusief digitale instelbare CMH ballast, 315W CMH (GreenPower) lamp en hoge kwaliteit reflector.

  Belichten met het 315W CMH Light System kan worden vergeleken met een 600W HPS kweeklamp.

  Naast dit veel hogere rendement gaat een Ceramic MH daglichtlamp tot 4 keer langer mee!

  Meer info
 6. 800W ScrogMaster
  € 1.199,00
  De nieuwe 800W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd. Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen! Meer info
 7. 600W ScrogMaster
  € 929,00
  De nieuwe 600W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd. Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen! Meer info
 8. 400W ScrogMaster
  € 659,00
  De nieuwe 400W ScrogMaster is voorzien van 3W en 5W leds gecombineerd met krachtige full-spectrum COB leds. Hierdoor wordt een lichtpenetratie tot de onderste buds gerealiseerd. Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat. De belichting footprint van de HortiLight ScrogMaster behoort tot de meest efficiënte onder de kweeklampen! Meer info
 9. 100W HortiLED Bar
  € 174,90

  De 100W LED Bar van Hortilight is een krachtige en compacte lichtbron voor het belichten gedurende de gehele plantcyclus (groei en bloei).

  Met zijn gecombineerde led samenstelling van high power COB leds, 5W Hybrid leds en 3W leds is er een krachtige dieptestraling en met lichtpenetratie tot de onderste buds.

  Meer info
 10. Hortilight 1000W CMH Green Power
  € 199,00
  De 1000W CMH Green Power kweeklamp van Hortilight laat uw planten er fantastisch bij staan en presteert beter dan twee stuks 750W HPS kweeklampen. Behalve dat CMH lampen een veel hoger rendement geven, gaan deze daglichtlampen tot 4 keer langer mee! Alleen maar voordelen? Dat niet, de lamp is een stuk prijziger en ook de speciale ballast is duurder, maar deze extra kosten zijn binnen no-time terugverdiend. Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3