HortiLED F50 | 400V


HortiLED F50 | hoogwaardige LED plant belichting met passieve koeling | voor de professionele kweker.

Eigenschappen HortiLED F50 | 400V:

✔ Onderhoudsvrij
✔ IP66 & IK10 waarden
✔ Power Spectrum Control 
✔ PAR efficiëntie tot 3,2 μmol/J
✔ Garantie tot 5 jaar (standaard 3 jaar)

  • Timer
  • App control
  • Afstandsbediening
  • Waterdicht
  • Spectrum Control
  • Passief gekoeld
  • Dimbaar

HortiLED F50 | 400V

De HortiLED F50 van Hortilight is een hoogwaardige LED kweeklamp met passieve koeling, voorzien van vele mogelijkheden voor de professionele kweker.

Duurzaam

De HortiLED F50 is onder patent ontwikkeld door top engineers en is voorzien van hoogwaardige onderdelen, waaronder een robuust aluminium waterdicht frame, MeanWell LED Drivers en Samsung top-line Horticultural LEDs. Volgens Samsung hebben de LH351B LEDs zelfs een verwachte levensduur van 280.000 uur!

Energiezuinig

De HortiLED F50 is zeer energiezuinig door toepassing Samsungs top-line 3535 Horticulture LEDs. De HortiLED F50 met bloei stuurlicht (model HL-F50B) bereikt heirmee zelfs een PAR efficiëntie van maar liefst 3,2 μmol/J! Met standaard spectrum en lens is de PAR efficiëntie 2,7 μmol/J. Daarnaast is de HortiLED F50 voorzien van Power Spectrum Control, voor een zeer efficiënte plant belichting.

Power Spectrum Control

De HortiLED F50 is voorzien van een regelbaar lichtspectrum, waarbij het bloeilicht is gekoppeld aan de vermogenstoename. Bij vermogenstoename gaat het lichtspectrum geleidelijk over van groei- naar bloeilicht. Power Spectrum Control maakt een optimale belichting in elke fase van de plantontwikkeling zeer eenvoudig.
De PSC aansturing kan worden aangesloten op een PWM besturingscomputer. Geavanceerde aansturingsmogelijkheden als Dali, DMX of Zigbee zijn optioneel. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

HortiLight LED Controller [optioneel]

Indien de HortiLED F50 als stand-alone wordt gebruikt dan kan een HortiLight LED Controller met afstandsbediening worden gebruikt om de Power Spectrum Control aan te sturen en hiervoor belichtingsschema's in te stellen.

Variabele uitstralingshoek [optioneel]

Standaard is de HortiLED F50 voorzien van een uitstralingshoek van 120°. Optioneel kan de HortiLED F50 worden geleverd met lenzen met een lichthoek van 30°, 60° of 90°.

Ophangbeugel [optioneel]

De HortiLED F50 is te voorzien van een professionele ophangbeugel. De ophangbeugel is in elke hoek te verstellen en eenvoudig te monteren aan het C-profiel van uw kas. Dit maakt het één op één vervangen van een 1000W HPS armatuur zeer eenvoudig.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een HortiLED F50 geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de HortiLED F50 door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Waterdicht & slagvast

De HortiLED F50 is IP66 / IP67 stof- en waterdicht uitgevoerd. Daarnaast heeft de oerdegelijke aluminium behuizing van de HortiLED F50 de hoogste IK10 slagvastheid classificering.

Garantie

Door een topklasse design met slagvaste en waterdichte behuizing, voorzien van hoogwaardige onderdelen, is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de HortiLED F50 standaard voorzien van 3 jaar garantie. Optioneel is de garantie te verlengen tot 5 jaar.

Specificatie & afbeelding

Download: Specificaties HortiLED F50 | 400V

Bekijk grote afbeelding: HortiLED F50 | 400V

Unieke productcode (UPC)1132
ProducttypeLED Kweeklampen
Prijs (excl. btw)€ 825,62
Prijs (incl. btw)€ 999,00
BTW hoog (21%)€ 173,38
Beschikbaarheid Op voorraad (1 beschikbaar)
Toepassing Moederplant, Groei, Bloei, Groei & Bloei, Vegetatief
Download HortiLED_F50_-_400V.pdf
Bijzonderheden Timer, App control, Afstandsbediening, Waterdicht, Spectrum Control, Passief gekoeld, Dimbaar
Google Shopping Ja
Vermogen 960,0
Model HortiLED F50 | 400V
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 500 Watt
PAR photon flux 2,7 tot 3,2 μmol/J
Optische lens 120° standaard | 30°,60°,90° optioneel
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode Samsung 3535 Top-bin
Gewicht 15,9 Kg
Afstandsbediening Ja
Afmetingen 406*250*233mm
Aantal LEDS 320 LEDs
Timer Nee
Garantie 5 jaar
App control Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten