Hortifan 200 Ultra Silent


De Hortifan Ultra Silent serie behoort tot de allerstilste ventilatoren.

De Hortifan 200 Ultra heeft door zijn dubbelwandige geïsoleerde mantel een zeer efficiënte geluidsabsorptie, waardoor het apparaat praktisch onhoorbaar is.
Gebruik bij voorkeur een geïsoleerde luchtslang, zoals een Sonoconnect, zodat ook het windgeruis buiten de fan wordt gedemt.

Hortifan 200 Ultra Silent:

De HF200 Ultra is een krachtige buisventilator die naast zijn zeer elegante uiterlijk verbluffende prestaties levert.

De HF200 Ultra heeft door zijn dubbelwandige geïsoleerde mantel een zeer efficiënte geluidsabsorptie, waardoor het apparaat praktisch onhoorbaar is. Op vol vermogen is het geluid 35 dB, wat bijna overeenkomt met het volume waarop je jezelf hoort ademen!

De Hortifan Ultra Silent serie is voorzien van twee uitgangsniveaus, maar kan ook worden geregeld via een externe klimaatregelaar (analoge variac fan controllers zoals Uniteck zijn 100% bromvrij!). Voor het afvoeren lucht met een hoge luchtvochtigheid uit bijvoorbeeld kweekruimtes is de HF200 Ultra uitwendig geheel vervaardigd uit hoogwaardig kunststof.

De uiterst stabiele motor met Japanse precisie lagering is geheel ingepakt wat zorg draagt voor een lange levensduur.

Een automatische terugslagklep sluit de HF200 Ultra geheel af wanneer deze uitstaat, waardoor ongedierte en schimmels geen doorgang vinden in de kweekruimte.

Met een stroomverbruik van 116 of 128 Watt (afhankelijk van het uitgangsmodus) bereikt dit technisch meesterwerk een airflow van maximaal 840 m3/h (690 m3/h op het laagste uitgangsniveau). Dit uitzonderlijke niveau van efficiëntie wordt bereikt dankzij de semi-radiale ventilatortechnologie.

Voor het toepassen van een koolstoffilter is de Hortifan uitgerust met een dubbele rubber ring zodat deze perfect afsluit. De beugel voor montage van de ventilator aan een muur of plafond fungeert ook als een aansluiting voor de ventilatiekanalen.In tegenstelling tot andere muurbevestigingsbeugels kan deze ook in kweektenten worden gebruikt, waar hij eenvoudig kan worden vastgebonden.

Unieke productcode (UPC)6105
ProducttypeVentilator
Prijs (excl. btw)€ 156,20
Prijs (incl. btw)€ 189,00
BTW hoog (21%)€ 32,80
Beschikbaarheid Op voorraad (5 beschikbaar)
Diameter Ø 200 mm
Garantie 2 jaar*
Geluid 29 dB
Google Shopping Ja
Levensduur Langer dan 5 jaar
Merk Hortifan
Stroomverbruik 128 Watt
Ventilatie 840 m3/h
Gewicht 5,9
Oorspronkelijke prijs 239,0
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten