Hortifan 160 Ultra Silent


De Hortifan Ultra Silent serie behoort tot de allerstilste ventilatoren.

De Hortifan 160 Ultra heeft door zijn dubbelwandige geïsoleerde mantel een zeer efficiënte geluidsabsorptie, waardoor het apparaat praktisch onhoorbaar is.
Gebruik bij voorkeur een geïsoleerde luchtslang, zoals een Sonoconnect, zodat ook het windgeruis buiten de fan wordt gedemt.

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Hortifan 160 Ultra Silent:

De HF160 Ultra is een krachtige buisventilator die naast zijn zeer elegante uiterlijk verbluffende prestaties levert.

De HF160 Ultra heeft door zijn dubbelwandige geïsoleerde mantel een zeer efficiënte geluidsabsorptie, waardoor het apparaat praktisch onhoorbaar is. Op vol vermogen is het geluid 31 dB, wat ongeveer overeenkomt met het volume waarop je jezelf hoort ademen!

De Hortifan Ultra Silent serie is voorzien van twee uitgangsniveaus, maar kan ook worden geregeld via een externe klimaatregelaar (analoge variac fan controllers zoals Uniteck zijn 100% bromvrij!). Voor het afvoeren lucht met een hoge luchtvochtigheid uit bijvoorbeeld kweekruimtes is de HF160 Ultra uitwendig geheel vervaardigd uit hoogwaardig kunststof.

De uiterst stabiele motor met Japanse precisie lagering is geheel ingepakt wat zorg draagt voor een lange levensduur.

Een automatische terugslagklep sluit de HF160 Ultra geheel af wanneer deze uitstaat, waardoor ongedierte en schimmels geen doorgang vinden in de kweekruimte.

Met een stroomverbruik van 43 of 50 Watt (afhankelijk van het uitgangsmodus) bereikt dit technisch meesterwerk een airflow van maximaal 530 m3/h (410 m3/h op het laagste uitgangsniveau). Dit uitzonderlijke niveau van efficiëntie wordt bereikt dankzij de semi-radiale ventilatortechnologie.

Voor het toepassen van een koolstoffilter is de Hortifan uitgerust met een dubbele rubber ring zodat deze perfect afsluit. De beugel voor montage van de ventilator aan een muur of plafond fungeert ook als een aansluiting voor de ventilatiekanalen.In tegenstelling tot andere muurbevestigingsbeugels kan deze ook in kweektenten worden gebruikt, waar hij eenvoudig kan worden vastgebonden.

Unieke productcode (UPC)6104
ProducttypeVentilator
Prijs (excl. btw)€ 164,46
Prijs (incl. btw)€ 199,00
BTW hoog (21%)€ 34,54
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Diameter Ø 160 mm
Garantie 2 jaar*
Geluid 26 dB
Levensduur Langer dan 5 jaar
Merk Hortifan
Stroomverbruik 50 Watt
Ventilatie 530 m3/h
Gewicht 4,0
Google Shopping Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten