Hortifan 125 Ultra Silent


De Hortifan Ultra Silent serie behoort tot de allerstilste ventilatoren.

De Hortifan 125 Ultra heeft door zijn dubbelwandige geïsoleerde mantel een zeer efficiënte geluidsabsorptie, waardoor het apparaat praktisch onhoorbaar is.
Gebruik bij voorkeur een geïsoleerde luchtslang, zoals een Sonoconnect, zodat ook het windgeruis buiten de fan wordt gedemt.

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Hortifan 125 Ultra Silent:

De HF125 Ultra is een krachtige buisventilator die naast zijn zeer elegante uiterlijk verbluffende prestaties levert.

De HF125 Ultra heeft door zijn dubbelwandige geïsoleerde mantel een zeer efficiënte geluidsabsorptie, waardoor het apparaat praktisch onhoorbaar is. Op vol vermogen is het geluid 25 dB, wat stiller is dan het volume waarop je jezelf hoort ademen!

De Hortifan Ultra Silent serie is voorzien van twee uitgangsniveaus, maar kan ook worden geregeld via een externe klimaatregelaar (analoge variac fan controllers zoals Uniteck zijn 100% bromvrij!). Voor het afvoeren lucht met een hoge luchtvochtigheid uit bijvoorbeeld kweekruimtes is de HF125 Ultra uitwendig geheel vervaardigd uit hoogwaardig kunststof.

De uiterst stabiele motor met Japanse precisie lagering is geheel ingepakt wat zorg draagt voor een lange levensduur.

Een automatische terugslagklep sluit de HF125 Ultra geheel af wanneer deze uitstaat, waardoor ongedierte en schimmels geen doorgang vinden in de kweekruimte.

Met een stroomverbruik van 28 of 33 Watt (afhankelijk van het uitgangsmodus) bereikt dit technisch meesterwerk een airflow van maximaal 284 m3/h (248 m3/h op het laagste uitgangsniveau). Dit uitzonderlijke niveau van efficiëntie wordt bereikt dankzij de semi-radiale ventilatortechnologie.

Voor het toepassen van een koolstoffilter is de Hortifan uitgerust met een dubbele rubber ring zodat deze perfect afsluit. De beugel voor montage van de ventilator aan een muur of plafond fungeert ook als een aansluiting voor de ventilatiekanalen.In tegenstelling tot andere muurbevestigingsbeugels kan deze ook in kweektenten worden gebruikt, waar hij eenvoudig kan worden vastgebonden.

Unieke productcode (UPC)6102
ProducttypeVentilator
Prijs (excl. btw)€ 139,67
Prijs (incl. btw)€ 169,00
BTW hoog (21%)€ 29,33
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Diameter Ø 125 mm
Garantie 2 jaar*
Geluid 22 dB
Levensduur Langer dan 5 jaar
Merk Hortifan
Google Shopping Nee
Stroomverbruik 33 Watt
Ventilatie 284 m3/h
Gewicht 2,8
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten