Horti Light Mover


Met een Horti Light Mover kan circa 45% meer oppervlakte worden belicht, waardoor een beduidende energiebesparing mogelijk is.

De Lightrail bestaat uit twee aluminium rails met een totale lengte van 2,2 meter, die naar elke gewenste lengte kan worden ingekort.

Twee stoppunten, die op elke plaats aan de rails kunnen worden bevestigd, bepalen waar de motor (en dus lamp) stopt en weer terug gaat.

Met een draaiknop kan worden bepaald hoelang de lamp stil (2 - 120 seconden) moet blijven staan, voordat deze weer terug gaat.

Horti Light Mover

Planten hebben niet meteen door dat zij minder licht krijgen. Hier kan met een Light Mover gebruik van worden gemaakt door een lamp over een groter oppervlak heen en weer te laten bewegen.

Met de Horti Light Mover kan een aanzienlijk groter planten oppervlakt worden belicht, wat een extra rendement geeft van circa 45%. Met de huidige stroomprijs wordt dus een enorme besparing gerealiseerd.

De Horti Light Mover is voorzien van een regelbare snelheid en twee eindstops. Hiermee is zelf te bepalen binnen welke grenzen een lamp heen en weer beweegt.
Met een draaiknop kan worden bepaald hoelang de lamp stil (2 tot 120 seconden) moet blijven staan, voordat deze weer terug gaat. 

De Lightrail heeft een maximale lengte van 2,2 meter. (de rail is naar wens in te korten) De Light Mover met ophangbalk kan een lamp met een gewicht tot 10 Kg bewegen. Twee extra geleiders met haak bieden de mogelijkheid om  een tweede lamp mee te laten bewegen. Ook kan hiermee een zwaardere lamp of bijvoorbeeld een grote LED Spider of ScrogMaster worden voortbewogen. 

2de kans

Bij Kweekotheek geven we producten een tweede kans als een product is geretourneerd binnen de 14 dagen zichttermijn. Deze 2de kans producten zijn ongebruikt en gewoon voorzien van de volledige garantie. Wel kan het zijn dat de verpakking beschadigd is doordat het product uit de verpakking is geweest.
Omdat wij van mening zijn dat onze 2de kans producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden wij deze met een interessante korting aan. Geïnteresseerd? Wees er snel bij!

Unieke productcode (UPC)8001
ProducttypeAccessories
Prijs (excl. btw)€ 156,20
Prijs (incl. btw)€ 189,00
BTW hoog (21%)€ 32,80
Beschikbaarheid Op voorraad (45 beschikbaar)
EAN 7436957546538
Gewicht 3,0
Google Shopping Ja
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.