Horti Lightrail


Met de Horti Lightrail van Hortilight kan bijna 50% meer oppervlakte worden belicht, waardoor een beduidende energiebesparing mogelijk is.

De Lightrail bestaat uit twee aluminium rails van 110 cm die indien gewenst aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat de totale lengte 2,2 meter is.

Met twee magnetische stops, die op elke plaats aan de rails kunnen worden bevestigd, bepalen waar de motor (en dus lamp) stopt en weer terug gaat.

Met een draaiknop kan worden bepaald hoelang de lamp stil (2 - 120 seconden) moet blijven staan, voordat deze weer terug gaat.

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Horti Lightrail

Met de Horti Lightrail kan bijna 50% meer oppervlakte worden belicht, waardoor een beduidende energiebesparing mogelijk is.
Planten hebben niet meteen door dat zij minder licht krijgen. Hier kan met de Horti Lightrail gebruik van gemaakt worden, door een lamp over anderhalf keer het normaal te belichten oppervlak heen en weer te bewegen.

De Horti Lightrail is voorzien van een regelbare snelheid en aan beide zijden een magnetische eindstop. Hiermee is zelf te bepalen binnen welke grenzen een lamp heen en weer dient te bewegen.
Met een draaiknop kan worden bepaald hoelang de lamp stil (2 tot 120 seconden) moet blijven staan, voordat deze weer terug gaat. 

Het Horti Lightrail pakket bestaat uit: 2,2 meter rail, een aandrijving met lamphaak. Een extra geleider met haak biedt de mogelijkheid voor een tweede lamp. Het maximale lampgewicht per geleider is 8 Kg.

Unieke productcode (UPC)8001
ProducttypeAccessories
Prijs (excl. btw)€ 139,67
Prijs (incl. btw)€ 169,00
BTW hoog (21%)€ 29,33
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Gewicht 3,0
Google Shopping Ja
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.