Fan controller


Fan controller voor Ultra Silent fans, geheel geruisloos en 100% bromvrij!

De Uniteck fan controller werkt met een ingebouwde 5-standen schakelaar. Met een draaiknop stel je de gewenste temperatuur in en de controller regelt dat die temperatuur gehandhaafd blijft.

Wanneer het warmer wordt in je ruimte, zal de Uniteck je afzuiger 20% harder laten draaien. Blijft de temperatuur stijgen, dan zal de controller de afzuiger met nog eens 20% harder laten draaien, etc., tot de afzuiger op 100% van zijn vermogen draait.

  • Dimbaar

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

100% bromvrije fan controller

De Uniteck analoge fan controller werkt met een ingebouwde 5-standen schakelaar. Met een draaiknop stel je de gewenste temperatuur in en de controller regelt dat die temperatuur gehandhaafd wordt, door de ventilator op stand 1,2,3,4 of 5 te laten draaien. De controller dimt getrapt in stappen van 20%. Dus wanneer het warmer wordt in je ruimte, zal de Uniteck je afzuiger 20% harder laten draaien. Blijft de temperatuur stijgen, dan zal de controller de afzuiger met nog eens 20% harder laten draaien, en verder, tot de afzuiger op 100% van zijn vermogen draait. Dus hoe warmer het wordt in de ruimte, hoe harder de afzuiger zal draaien.

Op dezelfde manier schakelt de fan controller het vermogen met stappen van 20% terug wanneer het afkoelt in de kweekruimte. Je creëert een constante temperatuur en daarmee een gezond leefklimaat voor je planten. Doordat de ventilator niet onnodig hard hoeft te werken, bespaar je ook nog eens stroom en verleng je de levensduur van het koolstoffilter.

De Uniteck trafo fancontroller start de afzuiger altijd op de laagste stand. Op deze manier voorkom je pieken in het stroomverbruik en bespaar je energie. Het maximale aan te sturen vermogen is 2.5 Ampère (575 Watt).

De Uniteck fan controller is volledig Plug & Play.

In tegenstelling tot de meeste traploze digitale controllers, voorkomt de Uniteck iedere bromtoon. 100% Bromvrij.

Unieke productcode (UPC)6111
ProducttypeVentilator
Prijs (excl. btw)€ 139,67
Prijs (incl. btw)€ 169,00
BTW hoog (21%)€ 29,33
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Garantie 1 jaar*
Geluid 100% bromvrij
Levensduur Langer dan 3 jaar
Gewicht 3,0
Bijzonderheden Dimbaar
Google Shopping Nee
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten