Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Bonanza Mini

Bonanza Mini bruin

Meer afbeeldingen

  • Bonanza Mini bruin
  • Bonanza Mini zwart
  • Bonanza Mini kweekkast
  • G-Tools Bonanza Mini
Bonanza Mini

Vanaf: € 349,00

Totaalprijs: € 349,00

Stel een vraag

Wil je zelf een kleine hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt, of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, inductie of natriumlamp? Dan is de Bonanza Mini van G-Tools waarschijnlijk de perfecte oplossing voor jou!

G-Tools Bonanza (wit)   +€ 0,00

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Bonanza Mini (leeg)

Wil je zelf een hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met LED, CMH of natriumlamp, kies dan een van onze Bonanza kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook ‘leeg’ zodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur

De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken. Ga je zelf een hobby kweekkast maken en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder. Deze hobby kweekkast, met z’n oppervlak van 0,35 m², is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 250 Watt. 

Eenvoudige hobby kweekkast

De Bonanza hobby kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste ‘achterplaat’ van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden.

In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger. Voor het kwken van grotere planten zijn voor deze hobby kasten speciale hoogte uitbreidingssets (XL sets) te verkrijgen. De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding waardoor deze relatief snel is op te bouwen.

Veilig

Ook als je je eigen hobby kweekkast gaat maken, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de compleet ingerichte modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De MDF panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Bezorging

De kast is verpakt in 2 kartonnen dozen; een platte doos voor de panelen en een doos voor de aluminium profielen en de hoekstukken.

Extra informatie

Extra informatie

EAN N/B
Staat Nieuw
Merk G-Tools
Model Bonanza 250
Afmetingen 176*61*61 cm
Gewicht 41 Kg
Inhoud N.v.t.
Garantie 1 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File G-Tools Bonanza 250 Grootte: (375.31 KB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten