Welkom bij Kweekotheek

×

Prijs:
Definitieve Prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Bonanza Mini (Compleet)

Bonanza Mini Compleet

Meer afbeeldingen

  • Bonanza Mini Compleet
  • Bonanza Mini
  • G-Tools Bonanza Mini
Bonanza Mini (Compleet)

Vanaf: € 699,00

Totaalprijs: € 699,00

Stel een vraag

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Voor het belichtingsoppervlak van 61 * 61 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. De Bonanza Mini kweekkast wordt geleverd in hoogglans zwart.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Compleet ingerichte Bonanza Mini kweekkast

Deze compleet ingerichte kweekkast is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met de Bonanza kweekkast kweek je thuis veilig en zorgeloos jarenlang je planten en kruiden. Geschikt voor beginnende en professionele kweker.

De Bonanza kweekkast wordt geleverd met een eigen beluchtingssysteem, inclusief geurfilter. Voor het belichtingsoppervlak van 61 * 61 cm hebben wij een selectie LED kweeklampen samengesteld waaruit gekozen kan worden. 

De verlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door bijgeleverde tijdklok. Een ingebouwde 125mm ventilator met Prima Klima koolstoffilter voert de warmte af en zuivert de lucht van ongewenste geuren. Frisse lucht komt binnen via 2 G-tools lichtdichte luchtinlaten.

Aarde, steenwol of hydroponisch

Of je nu wilt kweken in potten met aarde, steenwolmatten of hydroponisch, met de Bonanza kweekkast kies je je eigen kweekwijze. Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je een bijpassend hydroponisch Grow & Flow systeem.

Veilig en degelijk

Alle materialen van de Bonanza zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en 8 mm MDF panelen met een waterbestendige bodem. Alle elektrische componenten zijn gekeurd, gezekerd en vallen onder een jaar garantie. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en productiviteit.

Past in ieder interieur

De kweekkast bouw je relatief snel op, zonder gereedschap.
De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil, in vol bedrijf produceert ze slechts 40dB. De kast heeft schuifdeuren, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt als je de kast opent.

Extra informatie

Extra informatie

Staat Nieuw
Merk G-Tools
Model Bonanza Mini
Afmetingen 176*61*61 cm
Gewicht 50 Kg
Tijdklok Brennenstuhl DT (excl. Sunfactor 90)
Klimaatmeter Garden HighPro Basic
Ventilatie Winflex 185m3 / Combiconnect met 2 slangenklemmen
Geurfilter 125mm Prima Klima ECO
Verlichting Naar keuze uit selectie
Inhoud Los meegeleverd
Garantie 1 jaar
Beoordelen
Vragen over dit product

Productvragen

Er zijn (nog) geen vragen over dit product bij ons bekend
Downloads
View File G-Tools Bonanza 250 Grootte: (375.31 KB)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten